Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy!

Pełna wersja: Problemy techniczne - Silnik, przeniesienie napędu
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.

Problemy techniczne - Silnik, przeniesienie napędu

Wątków

  1. Czarna świeca, dziwny problem!! (2 Odpowiedzi)
  2. 223 ciągle na biegu (5 Odpowiedzi)
  3. Ogar odwala "pope" (4 Odpowiedzi)
  4. V-Max a Przyspieszenie. Jaka zębatka ? (1 Odpowiedź)
  5. Ślizgający kopniak (9 Odpowiedzi)
  6. Nagar na świecy oraz słaba prędkość (11 Odpowiedzi)
  7. Regulacja sprzęgła (3 Odpowiedzi)
  8. Gaśnie na dwójce, nie ma mocy (25 Odpowiedzi)
  9. Kopcenie z Gażnika (32 Odpowiedzi)
  10. Czy trzeba dawać silikon? (18 Odpowiedzi)
  11. Nieodpala na ciepłym silniku ... (3 Odpowiedzi)
  12. Nowy wał nie wchodzi w łożyska (16 Odpowiedzi)
  13. Nie pierdzi ;( (5 Odpowiedzi)
  14. brak sprzęgła (6 Odpowiedzi)
  15. silnik (10 Odpowiedzi)
  16. Odpala i gasnie (2 Odpowiedzi)
  17. Brak mocy, ledwo jedzie (17 Odpowiedzi)
  18. robi buuuuuuuuuuuuuuu (63 Odpowiedzi)
  19. Blokująca się skrzynia (16 Odpowiedzi)
  20. problem ze skrzynią lub sprzęgłem (9 Odpowiedzi)
  21. Dzwonienie ! (4 Odpowiedzi)
  22. spalanie chart (11 Odpowiedzi)
  23. Spadł łańcuch (9 Odpowiedzi)
  24. s38 strzela (10 Odpowiedzi)
  25. Brak sprzęgła (58 Odpowiedzi)
  26. wał korbowy (16 Odpowiedzi)
  27. Automat zmiany biegów (4 Odpowiedzi)
  28. tuleja korbowodu przekręcona (9 Odpowiedzi)
  29. problem z odpalaniem na zimno (0 Odpowiedzi)
  30. Wrażenia i wnioski z dnia mechanikowania (8 Odpowiedzi)
  31. koło się ślizga (3 Odpowiedzi)
  32. Sprzęgło (5 Odpowiedzi)
  33. Brak mocy (0 Odpowiedzi)
  34. simering (17 Odpowiedzi)
  35. T-1 nie pali ani z kopki ani z pycha (10 Odpowiedzi)
Przekierowanie