Dniepr z Ukrainy
|
Autor |
Wiadomość |
NeoN
Nowy

Liczba postów: 14
Imię: NeoN
Pojazd: Romet Pony
|
RE: Dniepr z Ukrainy
Osobiście poważnie bym się zastanowił czy się w to pchać. Najlepszym sposobem byłoby pojechanie tam, zobaczyć co to jest, przejechać się tym i rozgrzać olej w silniku  Jeśli faktycznie ładna sztuka- oryginalna farba to może może...  ale jeśli malowany lub wizualnie śmieć to po prostu się nie opłaca. Jest dużo już tego w kraju, mt 11 nie idzie w cenę, mam znajomka co sprzedaje takiego i z ceny 10tys (moto po malowaniu ale takie ściągnął z UA, remontował silnik u wielu "magików" a i tak lampka ciśnienia oleju świeci) zszedł na 5tys- i nadal brak chętnych... Moje mt 12 zakupiłem za 2,3tys z kwitem, z braków to brak dyfra napędowego w motocyklu. Uzupełniłem braki- co tanie nie było- ale teraz cieszę się z każdego topienia w bagnie
Edit: 650 górnozaworowe mocniejsze niż 750 dolnozaworowe, ale ciut więcej pali. U mnie wszyscy na dolniakach jeżdżą i nie ma problemów z niczym
Na pewno ma 4 biegi do przodu i wsteczny, ciekawe jakie przełożenia w dyfrze
Nie wybijam Ci z głowy ruska, jak najbardziej kup! Ale coś czym się nacieszysz bez pakowania w to mega kasy  Ruski zaprzęg to najfajniejszy motocykl
Szanuj Rometa swego.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-12-2016 01:53:48 przez NeoN.)
|
|
04-12-2016 01:49:38 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Dniepr z Ukrainy - NeoN - 04-12-2016 01:49:38
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|