Witam!
Całkiem niedawno udało mi się kupić w dobrych pieniądzach Jaguara. Planuję odświeżyć go zostawiąc w oryginalnym lakierze i lekką patyną, a jednocześnie w pełnej sprawności. Bardzo mnie ciekawi co to za wersja i jaki to może być przypuszczalnie rocznik. Lakier wygląda na oryginalny, ale o dziwo nie posiada żadnych kalkomanii poza napisem Jaguar. Rama to wersja 550, średnica rury podsiodłowej 26,4, koła 630. Przednia przerzutka Campagnolo, tylna Shimano, ale raczej na pewno została wymieniona na przestrzeni lat. Obejma dźwigienek przerzutek Campagnolo, same dźwigienki to radzieckie XB3. Przednia zębatka, korby, kierownica, piasty ZZR. Mam wrażenie, że spod lakieru w okolicach haków prześwituje chrom, lecz tylne haki nie są kute tylko blaszane. Niestety wewnątrz obręczy nie ma żadnych oznaczeń roku produkcji. Niżej załączam dokładniejsze zdjecia i z góry dzięki za pomoc
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Wczoraj 23:29:46 przez kamil104.)
Chłopcy Rometowcy, 2010 - 2026. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis i odczyt zgodnie z ustawieniami przeglądarki.