Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Zabytek - co mozna ?
|
Autor |
Wiadomość |
romek
019 rzondzi

Liczba postów: 2,645
Imię: Marcin
Pojazd: Romet Komar
|
RE: Zabytek - co mozna ?
To może inaczej, dla zobrazowania
Wyglad efektowny, naprawdę wydaje się to zrobione porządnie choć nie moja bajka. W tym stylu robi jeden gość niedaleko mnie. Zrobił ich kilka,kilkanaście i każdy na żółtych. Oczywiście CDI siedzi podejrzewam w każdym, w tym na pewno. Powtarzam, wszystko tak naprawdę zależy od rzeczoznawcy któremu się płaci pieniądze za odpowiednią ocenę więc...
Aczkolwiek korzystałem z usług różnych rzeczoznawcow, gdzie jeden stwierdził że nie mam prawa założyć halogenów do malucha bo to niedozwolona zmiana w stylistyce... podczas gdy drugi w swoim maluchu na żółtych miał nie tylko halogeny ale i np. customowy felgi.
I żeby nie było, nie chodzi mi że uważam że on nie powinien mieć tych tablic, wstawiam zdjęcie tylko dla zobrazowania że to nie jest tak że musi być nie wiadomo jak bardzo trzymany w oryginale żeby żółte dostać.
I jak już pisałem, nie ma opcji żeby ktoś po uzyskaniu wpisu to kontrolował, chyba nawet nie ma konserwator takiego prawa.
Od razu polecam tego gościa https://certyfikowanyrzeczoznawca.pl/ działa na terenie całego kraju, ostatnio u niego robiłem to było najtaniej, najszybciej i najrzetelniej.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Wczoraj 21:59:49 przez romek.)
|
|
Wczoraj 21:50:54 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Zabytek - co mozna ? - romek - Wczoraj 21:50:54
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|