Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Piękny ptak z pod znaku pegaza..
|
| Autor |
Wiadomość |
Kierownik złomowca
Nowy

Liczba postów: 6
Imię: Olek
Pojazd: Romet 2375
|
Piękny ptak z pod znaku pegaza..
Witam serdecznie!
Ostatnio, zupełnym przypadkiem, przeglądając dość znany portal aukcyjny, natrafiłem na ogłoszenie roweru Universal. Jak szybko udało mi się rozpoznać, że to Sokół w Universalu, tak równie szybko skontaktowałem się ze sprzedawcą.
Akcja była dość szybka, ale i równie skomplikowana, gdyż musiałem w międzyczasie poprosić dziadka, czy mógłby odebrać mi ten rower, ze względu na to, że nie było mnie w domu i nie miałem możliwości kupienia go osobiście. Zdzwoniłem się ponownie ze sprzedawcą, wytłumaczyłem sytuację i jakoś to poszło.  Tym sposobem rower znalazł się u mnie już następnego dnia.
Osobiście dopiero dzisiaj zobaczę go na żywo, ale z relacji dziadka wiem, że był to bardzo dobry traf. Również ciekawym szczegółem są trapezowe błotniki ze szparunkami! Sam się zdziwiłem, gdyż już wcześniej widziałem malowane błotniki trapezowe, lecz żadne z nich nie miały szparunków.
Myślę, że po dokładnym czyszczeniu Sokolik będzie prezentował się naprawdę zacnie.
Tu podsyłam kilka fotek i cóż… Pozdrawiam wszystkich i zapraszam do komentowania!
|
|
| Dzisiaj 12:01:37 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|