Trabant 601s DeLuxe '90
|
Autor |
Wiadomość |
Dawdzio
Hold my mustache!
Liczba postów: 2,634
Imię: Dawid
Pojazd: Inny Romet
|
RE: Trabant 601s DeLuxe '90
No nareszcie! Doczekałem się! Drugi Trabanciarz!
Będziesz nim zachwycony. 601 to cudowny samochód. Nie wiem po co głupia ludzkość produkuje jakieś inne, nowsze taczki, kiedy ideał już istnieje. Samochód prosty, piękny, wdzięczny, wygodny, tani w eksploatacji, lekki, z dużym bagażnikiem, szybki, zwrotny, niezawodny.
Elegancka końcówka produkcji, rocznik '90 jak mniemam? Choć te czarne atrapy były straszne to już "podbite oczy" są przyjemną odmianą od egzemplarzy skąpanych od góry do dołu w jednym kolorze.
26 różnic, powiadasz? Podgrzewana szyba, inne rączki zamykania drzwi, chromowane zderzaki, tylny emblemat, wiatrołapy w ramkach drzwi, kontrolka rezerwy z pływakiem w baku, ekonomizer (bo właśnie w nim jest kontrolka  ), tapicerka bagażnika, podsufitka "na drutach" zamiast przyklejonej bezpośrednio do dachu, uchylne szyby z tyłu. Halogeny? One chyba nie były fabrycznie, choć elegancki, zielony przełącznik jest spotykany. Co jeszcze pominąłem?
Na dobry początek wrzucam Ci najpiękniejszy wstęp z instrukcji jaki kiedykolwiek czytałem:
Wzmożona kontrola społeczna złomowisk podstawą sukcesów w zdobywaniu interesującego mienia.
|
|
22-04-2021 15:22:24 |
|
2 użytkowników postawiło piwo Dawdzio za ten post:2 użytkowników postawiło piwo Dawdzio za ten post.
klodian2002 (04-22-2021), RaszkoV (04-22-2021)
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Trabant 601s DeLuxe '90 - Dawdzio - 22-04-2021 15:22:24
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|