[K] Blaszka rolgazu
|
Autor |
Wiadomość |
parczi
Nowy

Liczba postów: 62
Imię: Łukasz
Pojazd: Inny
|
RE: Blaszka rolgazu
Element wiem, że trudno dostępny ale osiągalny. Wygląda tak jak na poniższym zdjęciu, jakiś czas temu kupiłem kilka sztuk ale wszystkie zastosowałem w pojazdach z mojej prywatnej kolekcji. Zajmuję się renowacją zawodowo i przykładam dużą wagę do szczegółów, termin odbioru jest za kilka dni, z stąd też konieczność ponowienia ogłoszenia więc Pana moderatora proszę o wyrozumiałość ponieważ nie jestem pryszczatym gimnazjalistą jak zdecydowana większość na tym forum więc z jednej strony nie dziwi mnie poirytowanie.
https://zapodaj.net/4feafb568089b.jpg.html
Niestety na chwilę obecną muszę wykorzystać element ze swoich pojazdów, wykonanie zdawałoby się nie trudne ale to nie jest zwykła półmilimetrowa blacha, jest to wykonane z blachy sprężystej aby spełniało swoje zadanie. Tak więc z chęcią kupię ten element przynajmniej jedną sztukę
Notatka od Dawdzio, 19-08-2018 12:45:24
Pryszczaty czy nie, regulamin jest jeden dla wszystkich. Skoro masz ograniczony czas prac, bo nie robisz dla siebie to napisz następnym razem z jakiego powodu musisz odświeżyć wcześniej. Nie mamy tu służbowych szklanych kul.
|
|
|
19-08-2018 12:04:24 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Blaszka rolgazu - parczi - 19-08-2018 12:04:24
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|