2 post bo ograniczenie ilości zdjęć
Fiat dostał nową blacharkębo był już nieźle skorodowany, całość została dobrze zakonserwowana, profile wewnętrze wszystko. Cała masa pracy, całą podłoga malowana na nowo. Regulacje, zmiana płynów eksploatacyjnych i bezawaryjnie śmiga prawie codziennie prawdziwy przebieg to 121 tys km na tą chwile. Nowe termostaty i inne pierdoły, filtry, malowanie kół. Liczniki okrągłe zostały zmienione na "termometr" fiacik dostał nowe głośniki i radio, a welurowe fotele wersji ME zostały zastąpione czarnym skajem z lat 70-tych
Kolejna porcja zdjęć. z blacharki mam naprawdę mnóstwo zdjeć bo stan blachy był naprawdę zły, ale nie chcę tu zadręczać was głupotami poświęciłem na blacharkę całą zime łącznie z niektórymi nocami
ale lecimy. Fiat stał za wysoko więc odeszło klepanie resorów na 17 cm + dołożone 1 pióro, przód obniżony o jakieś 7 cm
Wywaliłem haka bo był okropny a i tak to auto juz nie służy to takich rzeczy jak ciągnięcie przyczepek.
Po obniżeniu fiacika prezentuje się tak. Proszę porównać ze zdjęciem z poprzedniego postu gdy fiacik stał bez drzwi. krótko mówiąc, tył ok 13 cm w dół przód 7
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-06-2015 20:16:43 przez zloty52.)
Forum by Tomasso94 2010 - 2023. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis i odczyt zgodnie z ustawieniami przeglądarki.