Suzuki - od Damiana ;P
|
Autor |
Wiadomość |
Damian4570
Zaawansowany hardware'owiec

Liczba postów: 1,305
Imię: Damian
Pojazd: Romet Kadet
|
RE: Suzuki - od Damiana ;P
Heh, Suzuki nie jeździłem od soboty z różnych przyczyn  Min. skończyło się paliwko, a nie chciało mi się zbytnio jakoś jeździć z kanistrem  Poza tym ostatnio wziąłem się za picowanie swoich autek (takie tam, mycie, odkurzanie, pucowanie kokpitu i te pierdoły) , więc i czasu na moto było mało  Natomiast w tym czasie ogarnąłem sobie mikrofon do motovlogów, co prawda nie jest to mikrofon docelowy, jaki chcę mieć. Mikrofon który chciałem, niestety jest trochę...drogi, ale nagrywa kozacko  Ale spokojnie, niedługo może go kupię, zobaczę jak będzie z jakością dźwięku z tym który mam teraz, dokładnie jest to Zalman - w warunkach domowych świetnie wyłapuje głos, jak będzie w kasku, gdy dodamy do tego szum i 1000 innych hałasów, zobaczymy jak to będzie słychać. Planuję kupić Sony STM10 - który nagrywa znacznie lepiej w każdych warunkach, ale na to przyjdzie jeszcze czas  No chyba, że ta jakość dźwięku będzie naprawdę słaba z aktualnego mikro, wtedy zakup lepszego mikro przyśpieszę  Tak więc, cały najniezbędniejszy sprzęt do Motovlogowania już mam  Być może w ten weekend wrzucę parę fotek z trasy, oraz trochę posiedzę nad montażem testowego Motovloga

|
|
26-02-2015 21:50:50 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Suzuki - od Damiana ;P - Damian4570 - 26-02-2015 21:50:50
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|