Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Romet Duet - przywracanie do życia
|
Autor |
Wiadomość |
Linux
.

Liczba postów: 247
Imię: Kuba
Pojazd: Inny
|
RE: Romet Duet - przywracanie do życia
Świetnie, o taką odpowiedź mi chodziło. Co do zdjęć to póki co może być kłopot, bo rama jest w innym miejscu niż się znajduję. Ale jak tylko ogarnę sesję na uczelni to podjadę i zrobię fotki. Był to rower na którym jeździła moja babcia z dziadkiem (nie za moich czasów) i później został rozebrany (chyba ze względów braku miejsca), a części ukradzione/wyrzucone. Dlatego wydaje mi się, że wszystko z ramą jest OK.
(21-02-2014 02:57:41)wnusiu94 napisał(a): Koszty będą niskie, ponieważ jesteś z Łodzi. Z własnego doświadczenia wiem, że u Was jest dosłownie wszystko, w dodatku za bezcen. Trzeba tylko umieć szukać. 
Mam zupełnie odmienne zdanie. W Łodzi to właśnie nigdy nic nie ma na miejscu, a jak jest to w astronomicznych cenach... Moje doświadczenie pokazuje, że Śląsk + Poznań << tam można znaleźć wszystko, ale może to też zależy od dziedziny.
Części rozumiem, że najlepiej szukać używanych na tablicy/allegro, lub przejechać się po okolicznych złomach?
Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź i jak tylko zrobię zdjęcia to na pewno pokaże co mam
|
|
21-02-2014 04:26:38 |
|
1 osoba postawiła piwo Linux za ten post:1 osoba postawiła piwo Linux za ten post.
wnusiu94 (03-01-2014)
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Romet Duet - przywracanie do życia - Linux - 21-02-2014 04:26:38
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|