| 

| 
					Kat. B na moto 125 ccm co o tym sądzicie 
				 |  
			| Autor | Wiadomość |  

| KAT   Nowy

Liczba postów: 41
 Imię: KAT
 Pojazd: Inny

| 
			| RE: Kat. B na moto 125 ccm co o tym sądzicie 

Jak miło wkracza się do dorosłego życia - zdam prawko i mogę zapieprzać 200km/h (tyle ma na liczniku większość aut a że nie można to już sprawa drugorzędna.) autem ale motorowerem tylko do 45 km/h  Hmm no nie ładnie będę musiał się poważnie zastanowić bo ja w porównaniu do innych poważnie myślę nad tym środkiem transportu a nie tak, by se zaszpanować przed kolegami jadąc raz na jakiś czas do sklepu 500m dalej. Co się przekłada jako że mieszkam w większym mieście oczywiście na w pełni legalny środek transportu a nie toto lotek czy mnie złapią czy nie, a co, se uciekne 40km/h nie dogonią..    
Także trzeba po prawku jeździć fabrycznym nie modernizowanym chartem, zarejestrowanym z papierami jak i OC. I tu jest problem bo za cene charta mam auto. Ciężka sprawa co? Oczywiście logiczne że wole kupić motorower będzie tańszy w eksploatacji.    
Jak cios w mordę....

Pozdrawiam.

Cytat:Wiele lat - dla mnie chwil - byłem jak grom. Uczyłem cię.
 Z wilka wilk, z nędzy nędza, a z krwi krew.

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-06-2014 16:37:15 przez KAT.)
 |  |  
	| 20-06-2014 16:33:23 |  |  

| ![[+]](images/Corporate/collapse_collapsed.gif)  
 |  

| Damian4570   Zaawansowany hardware'owiec

Liczba postów: 1,305
 Imię: Damian
 Pojazd: Romet Kadet

|  |  
	| 25-06-2014 02:20:19 |  |  

|  

| kokosek   Минск 125

Liczba postów: 1,639
 Imię: Eryk
 Pojazd: Inny

|  |  
	| 03-07-2014 22:25:44 |  |  

|  

| Semmao   Podszeptywacz

Liczba postów: 4,470
 Imię: Tom
 Pojazd: Romet Ogar 200

| 
			| RE: Kat. B na moto 125 ccm co o tym sądzicie 

Yupi! Dobry news dziewczyny     jednak pracują w Polsce rozsądni ludzie!    Senat zakwestionował część ustawy odnośnie automatów i półautomatów, więc będzie można jeździć na normalnych sekwencyjnych skrzyniach biegów!    WSK 125 bez prawka kat A !    JUPPI!      3 lata po otrzymaniu uprawnień kat B będzie można śmigać.

Prezydent podpisał nowelizację ustawy dziś!    Polacy będą mogli masowo przesiąść się na motocykle po upływie 30 dni od ogłoszenia nowelizacji w Dzienniku Ustaw.

Quake96 - 18-06-2013 22:49 -Cóż chciałeś Rometa to musisz się liczyć z wydatkami

kamil97 - 22-10-2014 10:02 -Ano ,,Chciales rysia, musisz się liczyć z wydatkami"

jurek_j - 25-04-2016 19:28 -chciałeś rometa, musisz się liczyć z problemami
 |  |  
	| 17-07-2014 17:39:08 |  |  

| ![[+]](images/Corporate/collapse_collapsed.gif) 1 osoba postawiła piwo Semmao za ten post:1 osoba postawiła piwo Semmao za ten post. Taśma (07-17-2014)
 |  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:     1 gości

| 

|