[ZBIORCZY] Stunt
|
Autor |
Wiadomość |
Zenio-16
Nowy
Liczba postów: 105
Imię: Konrad
Pojazd: Romet 50-T-1
|
RE: Stunt Komar 2351.
Komarem już nie raz się wywaliłem i to podczas próby stuntu,innej jazdy Komar jest cały krzywy,znaczy rama i tak do wywalenia,papierów nie mam na niego,nie jest mi go szkoda Mam dużo złomu także,z naprawą ramy nie będzie problemów.Dzisiaj biorę się za stelaż,demontuje zbędne pierdoły,które można potłuc Błotniki,lampy itd. Myślałem o kierownicy z kadeta,czy nie będzie lepsza,toznaczy ja mały nie jestem,bo mierze ponad metr 90 i deko mi niewygodnie na Komarku Rozmyślałem opcje z silnikiem wski,lecz ciężko w moich stronach takie coś dostać,więc odpada.
|
|
14-06-2012 12:25:04 |
|
|
Jacuś16
Technik
Liczba postów: 895
Imię: Jacek
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Stunt Komar 2351.
No komarze nie zrobisz bardzo ważny i zarazem podstawowych trików
Już lepszy Ogar by był bo np możesz stać nogami na baku lub na kierownic nogi trzymać a siedzeć na baku i kierownica prosta musi być i bak wyklepany
ALE CHŁOPIE UWAŻAJ I TO BARDZO BO DUŻO KOLEGÓW Z INNEGO FORUM GINIE i nie tylko w stuncie!! miesiąć temu znajomego pochowaliśmy [*]
Kombinezon lub jakaś ''zbroja'' czy jakiś buzer to jest podstawa ale jak nie stać cie na takie cos to chociaż długą odzeż zakładaj i dobry kask i rękawnice!!!
JEŚLI UDAŁO MI SIĘ CI W JAKIŚ SPOSÓB POMÓC KLIKNIJ ,,Pomógł''
|
|
14-06-2012 15:39:25 |
|
|
krystekpol33
Nowy
Liczba postów: 90
Imię: Krystian
Pojazd: Romet Pony
|
Stunt pony m2
Witajcie. Chciał bym rozpocząć moją przygodę ze stuntem i mam kilka pytań. Co muszę zrobić, aby na tylnym kole? Chodzi o to, aby jak najmniej przerabiać z serii. Nie chcę nic spawać. Słyszałem o stelażu. Czy wystarczy takie coś? http://www.youtube.com/watch?v=Q2iMwNcOoZw Mało nie ważę i jakie wzmacniania zrobić? Już wiem, że tylni błotnik ze światłem się odczepia, aby nie połamać. I w jaki sposób postawić na koło? Chodzi mi tutaj o technikę.
Pozdrawiam.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-07-2012 22:25:12 przez krystekpol33.)
|
|
18-07-2012 22:23:07 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
|
|