Warto takiego Ogara?
|
Autor |
Wiadomość |
MichalSR50
Mechanik
Liczba postów: 1,541
Imię: Michał
Pojazd: Romet Ogar 205
|
Warto takiego Ogara?
Mimo iż kilka dni temu kupiłem Ogara 205, już mam kolejnego na celowniku Tym razem 200, którego sprzedaje mój kolega. Ogarek stał przez ostatnie 4 lata po tym jak przestał chodzić. Nie wiadomo co mu jest, bo rozwalony jest kopniak, mianowicie można sobie spokojnie go ręką ruszać, jakby był na naciśniętym sprzęgle. Raz tylko załapał i kopnąłem go 2 razy, potem znowu lekko chodził. Na pych też nie dało rady, ale to może przez ten okres stania i złe paliwo. Był malowany i to chyba profesjonalnie bo ten lakierek ładnie wygląda. Na zdjęciu tego nie widać bo jest zakurzony. Ale dobra, do rzeczy... nie zainteresowałbym się nim, gdyby nie to, że jest on zarejestrowany i opłacony, a kolega żąda za niego... 250 zł Dla mnie grzechem było go nie brać. Co o nim sadzicie? Powiedzcie mi, co moze być z tym kopniakiem?
Oto jego fotki:
Uploaded with ImageShack.us
|
|
24-04-2012 23:02:37 |
|
|
wisla98
Majsterkowicz
Liczba postów: 344
Imię: Kamil
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Warto takiego Ogara?
bierz i nawet nie patrz. Jak kupisz czyścisz gaźnik, wymieniasz wężyk paliwowy i powinien śmigać
Kupie ramę z Papierami do ogara 200.
3. Nawet mimo tego, że nikt nie pracował,plan był zawsze wykonany w ponad 100%.
4. Nawet mimo tego, że plan był wykonywany w ponad 100%,niczego nie można było kupić.
5. Nawet mimo tego, że nie można było niczego kupić,wszyscy mieli wszystko.
6. Nawet mimo tego, że wszyscy mieli wszystko,wszyscy kradli.
7. Nawet mimo tego, że wszyscy kradli,ostatecznie niczego nigdy nie brakowało.
|
|
24-04-2012 23:06:00 |
|
|
Tomasso94
Przebiegły Administrator :D
Liczba postów: 4,036
Imię: Tomasz
Pojazd: Romet Ogar 200
|
|
25-04-2012 07:14:42 |
|
|
Irek
-----
Liczba postów: 1,410
Imię: .
Pojazd: Inny
|
RE: Warto takiego Ogara?
Wzruszające...
Miałem takie coś i ciesze sie że sie pozbyłem
250 zł jak widać żadna okazja, rok temu sprzedałem Jawke 23P z dokumentami + Ogara 200 silnik po remoncie (nowy wał) z brakami typu dętki linki + 25 kg części za.... 240zł . Była jeszcze druga rama jawki, bak błotniki , kartery ale nie chcieli to wyrzuciłem na złom. Stały długo na allegro Ogara ceniłem 150 do uzg, Jawke 250 do uzg . Do ogara były lampy, filtr, wydech , schowek błotniki itd no ale nie chciało mi sie tego składać , wydać 50zł na linki, dętki .
tu link z tym złomem http://ogloszenia.motocyklowe.info/oglos...ytkowy.htm
co ciekawe za komara wziąłem 280zł.
graciło mi garaż, typy aż ze śląska byli mówi 240 i bierzymy od razu, dobra myśle garaż graci niech biorą i poszło
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-04-2012 09:50:57 przez Irek.)
|
|
25-04-2012 09:44:19 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|