Jaki motocykl na A1?
|
Autor |
Wiadomość |
Latos
Sezon trwa cały rok
Liczba postów: 2,004
Imię: Kacper
Pojazd: Inny
|
RE: Jaki motocykl na A1?
W almocie widziałem gary 125 do etezetki razem z tłokiem. Wtedy dałoby na stację diagnostyczną podjechać i to załatwić?
Chiny to nie jest zła rzecz. Tak naprawdę to są dobre maszyny, rozlatujące się to jednostki. Wejdź choćby na sk*terowo.com i pooglądaj kilka testów motorków - awaie to w przeważającej ilości elektronika, usterki silnika się praktycznie nie zdarzają. Poczytaj opinie użytkowników. Możesz też kupić 50-tkę i zamotować zestaw 110 albo silnik 125 w całości. Chińskie maszyny są w eksploatacji bardzo tanie, mają małe spalanie bo przy normalnej jeździe do niecałych 3 litrów, jedynie koszty zakupu mogą troche odstraszyć, ale wiadomo, jak się buli nierzadko ponad 4 tysiące za takiego piździka to się go za bezcen nie sprzeda. Miński no to miński, sami wiecie, polska opinia o motoryzacji z PRL to "wszystko jedne wielkie gów*o". Oprócz tego, no nie ma co ukrywać, mińsk nie grzeszy urodą. To, że ma dość dobry silnik, jest wygodny, ma elektrykę, mało kogo interesuje. Ale mimo tego wszystkiego poważnie zastanowiłbym się nad mińskiem, bo specyfikacją techniczną, jak i osiągami, i samą jazdą od chinoli nie odstaje.
Zajrzyj do mojego zippa
Mój BikePics
|
|
25-10-2013 18:00:38 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|