Awaryjność jawy
|
Autor |
Wiadomość |
Rammbo
Uczeń

Liczba postów: 305
Imię: Konrad
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Awaryjność jawy
A co do Irka, człowieku na tym forum z tego co mi wiadomo zebrani są ludzie, którzy traktują te motorowery nie jako pojazdy dziwnie zbudowane a do tego zaprojektowane tylko po to aby masa robocza mogła nimi zastąpić rowery w podróży do pracy, lecz pewnie tak jak ja jako naszą historię, szansę z której nigdy nie mogliśmy skorzystać, a ponadto z silnikiem który możemy rozłożyć i złożyć w trasie za pomocą paru kluczy nie martwiąc się że zepsujemy jakiś skomplikowany i drogi czujnik czy inny wynalazek postępu motoryzacyjnego. Na co dzień spotykam się z wieloma ludźmi którzy nie rozumieją tej pasji i mam już szczerze dosyć tłumaczenia dlaczego nie wstydzę się dojeżdżać takim sprzętem do szkoły, i dlaczego nie kupie sobie (żałosnego)chińskiego skutera, gdy przecież mój wyciąga 65km/h a kibelek 80 i więcej(podobno).Rejestrując się na tej stronie musiałeś o tym wiedzieć, i nie mam pojęcia dlaczego zarejestrowałeś się tutaj a nie na jakim forum motocyklistów wyrażających podobne opinie jak ty, których w necie pełno  Mam nadzieję że nie napisałem zbyt ostro, nie chciał bym mieć wroga na nowym forum 
Co do tej prędkosci to racja kiedyś z naprawdę stromej góry na luzie i wyłączonym sinliku udało mi się wycągnąć ok80km/h. Nie licząc wrażeń co do prędkości  Najlepiej było gdy musiałem sporo wychamowac przed zakrętem posiadając łyse opony i tylko przedni hamulec
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-05-2012 22:05:34 przez Rammbo.)
|
|
17-05-2012 22:01:31 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Awaryjność jawy - Rammbo - 17-05-2012 22:01:31
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|