|
CC700 Young 98' a.k.a.Młody Cienki
|
| Autor |
Wiadomość |
Quake96
Pyr pyr, wrum, wrum :D
Liczba postów: 2,796
Imię: Piotr
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: CC700 Young 98' a.k.a.Młody Cienki
Ostatnio WSKa skradła całe show, ale i Cienias doczekał się w końcu odrobiny uwagi
Z wizualiów, ogarnąłem czernienie zderzaków Polytrolem, odmalowałem felgi i dołożyłem do nich kapselki z Malucha, porobiłem trochę zaprawek na lakierze i na koniec cały wypolerowałem. Wóz wygląda naprawdę przyzwoicie, ale nadal ma bolączki mechaniczne którymi muszę się zająć.
W kwestii wspomnianej mechaniki, na ten moment kupiłem niezbędne części, wymieniłem na razie filtr powietrza, przewody i świecę (jedną, bo druga się uszkodziła przy montażu więc czekam na nową). Do wymiany mam jeszcze odmę, rozrząd i olej z filtrem. No i w końcu trzeba coś zrobić z gaźnikiem, bo jeździ się tym fajnie, ale stoi w miejscu już niekoniecznie xD
Cytat:PS. Widziałem na YT Twoja ulicę... Sąsiedzi jeszcze ci nie dokuczają?
Cienias to akurat sporadycznie gości w tym miejscu a na oba SEATy wykupiłem abonament parkingowy, więc ktokolwiek ma problem może mnie cmoknąć w pompkę. Niech się czepi bułgarów, którzy na tej samej ulicy parkują swoje gruzy i nie płacą abonemantu na auta zarejestrowane na bułgarskich blachach.
No i ja nadaję koloryt tej ulicy pełnej "szaroburych" samochodów
- Patrz pan, ale ciśnie tą jawką, no wariat!
- Ale panie, to dopiero drugi bieg się kończy...
"Skończyło się jak Bruce Lee, czy misja w kosmodromach
Nie nagra tego Grundig czy Unitra Diora...."
|
|
| 30-06-2026 22:14:07 |
|
|
| Wiadomości w tym wątku |
RE: CC700 Young 98' a.k.a.Młody Cienki - Quake96 - 30-06-2026 22:14:07
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|