Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Romet ogar 200 traci moc na ciepłym silniku
|
Autor |
Wiadomość |
łogór 200
Ostatni ch#j Polski

Liczba postów: 696
Imię: Tomek
Pojazd: Romet Ogar 200
|
Romet ogar 200 traci moc na ciepłym silniku
Czyli Panie siwy mowisz Pan ze wiecej niz 2mm przed GMP nie ustawisz bo cewki zapierają?
W zasadzie to wiecej nie potrzeba bo jesli mamy stopien sprezania seryjnie ponad 9 to jak najbardziej do 95 sie nadaje
A powiedz Pan Panie Dinozaur na dzien dzisiejszy jak wyliczyć w komarzu czy innym śmietniku z niskim stopniem sprężania,o ile splanowac glowice zeby go doprezyc do tych ponad 9:1pwoiedzmy zeby pominac te herezje z rozpilowywaniem fasolek ustawianiem i tak dalej i dalej,
Doprezamy takiego komara Szanowny Panie do tych 9:1 i wtedy jak ustawiamy wzgledem tych fabrycznych bandyckich 3mm, przyspieszamy czy opóźniamy?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
(09-08-2025 10:36:22)łogór 200 napisał(a): Czyli Panie Siwy mowisz Pan ze wiecej niz 2mm przed GMP nie ustawisz bo cewki zapierają?
W zasadzie to wiecej nie potrzeba bo jesli mamy stopien sprezania seryjnie ponad 9 to jak najbardziej do 95 sie nadaje
A powiedz Pan Panie Dinozaur na dzien dzisiejszy jak wyliczyć w komarzu czy innym śmietniku z niskim stopniem sprężania,o ile splanowac glowice zeby go doprezyc do tych ponad 9:1pwoiedzmy zeby pominac te herezje z rozpilowywaniem fasolek ustawianiem i tak dalej i dalej,
Doprezamy takiego komara Szanowny Panie do tych 9:1 i wtedy jak ustawiamy wzgledem tych fabrycznych bandyckich 3mm, przyspieszamy czy opóźniamy?
K:A ja jestem durnym osłem, Tak?
J:Tak
J:Ostatnim ch... Polski To ci mogę zapowiedzieć.
„Każdy człowiek musi w jakiś sposób żyć, nie jak to się mówi byle jak”
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-08-2025 10:36:45 przez łogór 200.)
|
|
09-08-2025 10:36:22 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
Romet ogar 200 traci moc na ciepłym silniku - łogór 200 - 09-08-2025 10:36:22
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|