Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
[019] + K60B pytanie o filtr powietrza
|
Autor |
Wiadomość |
Maka_91
Majsterkowicz Amator

Liczba postów: 450
Imię: Mateusz
Pojazd: Romet 50-T-1
|
RE: [019] + K60B pytanie o filtr powietrza
No ja zgadzam się z łogór.
A to, że to chodziło i nie trzeba było robić remontu co rok nie znaczy, że było dobrze.
Norweski, no ja zamierzam jeździć rometem okazjonalnie dla fanu. Nie będę go nawet rejestrował no mieszkam na odludziu, wyjeżdżam za stodole i jadę przed siebie po okolicznych wioskach, przeł leśne drogi. Nie jest to jakiś błotnisty teren czy coś, po prostu takie trochę gorsze drogi. Nie katuje sprzętu i nie mecze. Zawsze tak jeździłem i ten silnik dawał radę. Przebiegów jakichś dużych też nie będę robił.
Romet ma być dla rozrywki w wolnym czasie. Przewieść żonę i dzieci po okolicy w wakacje albo w czasie urlopu. Normalnie mieszkam w mieście a romet jest u rodziców na wsi.
PS
Tutaj zdjęcie tego drugiego filtra z puszką na boku. Jak tamten się nie zmieści to dam ten. Papierowy filtr jest tych samych wymiarów.
A żeby romet posłużył i był sprawny to też chcę zrobić wszystko na cacy i tak jak się należy. Dlatego wywalam ten prymitywny zapłon i wkładam cdi. A z filtrem to tak jak pisałem, na pewno to co zrobię nie zaszkodzi i na pewno jest to lepsze rozwiązanie niż oryginał.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-10-2022 10:48:08 przez Maka_91.)
|
|
01-10-2022 10:38:34 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: [019] + K60B pytanie o filtr powietrza - Maka_91 - 01-10-2022 10:38:34
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|