| 

| 

Romet Chart 210 by Krycho

| 

| Autor | 
			Wiadomość | 

girondins 

Nowy 

Liczba postów: 10 
Imię: Krzysztof 
Pojazd: Inny 

| 

RE: Romet Chart 210 by Krycho 

Powoli prace dobiegają końca. Zostało już tylko kilka szczegółów takich jak tabliczka rejestracyjna, guma kopki, chlapacz, pasek bagażnika, linka i podświetlenie licznika no, sygnał i lusterka ale z powodu nadejścia wiosny czasu na dłubanie w garażu jest coraz mniej i tylko czekam na jakieś deszczowe dni żeby to wszystko dokończyć. 
Chart oczywiście jest już na chodzie, odbyłem nim kilka krótkich jazd próbnych i wszystko działa leczy wymaga drobnych regulacji np gaźnik (tylko czemu na regulację składu mieszanki jest wg mnie taki trudny dostęp, trzeba króciutki śrubokręt, w innych motorkach tak nie było). Światła, migacze, stop, wszystkie przełączniki działają i to mnie cieszy. Biegi wchodzą, amortyzatory ładnie amortyzują jak na taki motorek oczywiście.

Poniżej wklejam kilka zdjęć z prawie skończonego projektu, który zacząłem pod koniec października. Pracowałem praktycznie regularnie przez cały ten czas, niekiedy codziennie kilka godzin, niekiedy godzina, niekiedy kilka dni przerwy - raz więcej raz mniej. Wyszło tego prawie 7 miesięcy ale było warto. Nie spieszyłem się bo chciałem wszystko dopracować najlepiej jak potrafię.

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-05-2022 11:06:25 przez girondins.)

|  

| 

| 25-05-2022 11:03:26 | 

| 

| 

| Wiadomości w tym wątku | 

RE: Romet Chart 210 by Krycho -  girondins - 25-05-2022 11:03:26 
 | 

Użytkownicy przeglądający ten wątek:     1 gości

| 

|