Romet Chart 210 by Krycho
|
Autor |
Wiadomość |
girondins
Nowy

Liczba postów: 10
Imię: Krzysztof
Pojazd: Inny
|
RE: Romet Chart 210 by Krycho
Powoli prace dobiegają końca. Zostało już tylko kilka szczegółów takich jak tabliczka rejestracyjna, guma kopki, chlapacz, pasek bagażnika, linka i podświetlenie licznika no, sygnał i lusterka ale z powodu nadejścia wiosny czasu na dłubanie w garażu jest coraz mniej i tylko czekam na jakieś deszczowe dni żeby to wszystko dokończyć.
Chart oczywiście jest już na chodzie, odbyłem nim kilka krótkich jazd próbnych i wszystko działa leczy wymaga drobnych regulacji np gaźnik (tylko czemu na regulację składu mieszanki jest wg mnie taki trudny dostęp, trzeba króciutki śrubokręt, w innych motorkach tak nie było). Światła, migacze, stop, wszystkie przełączniki działają i to mnie cieszy. Biegi wchodzą, amortyzatory ładnie amortyzują jak na taki motorek oczywiście.
Poniżej wklejam kilka zdjęć z prawie skończonego projektu, który zacząłem pod koniec października. Pracowałem praktycznie regularnie przez cały ten czas, niekiedy codziennie kilka godzin, niekiedy godzina, niekiedy kilka dni przerwy - raz więcej raz mniej. Wyszło tego prawie 7 miesięcy ale było warto. Nie spieszyłem się bo chciałem wszystko dopracować najlepiej jak potrafię.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-05-2022 11:06:25 przez girondins.)
|
|
25-05-2022 11:03:26 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Romet Chart 210 by Krycho - girondins - 25-05-2022 11:03:26
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|