Okazje na OLX, ALLEGRO i innych portalach
|
Autor |
Wiadomość |
Wiktor2002ZPL
Nowy

Liczba postów: 54
Imię: Wiktor
Pojazd: Inny
|
RE: Okazje na OLX, ALLEGRO i innych portalach
Ja i tak nie mam w zamiarze - mam u siebie dwa z papierami, wystarczy mi  Ten jest moim zdaniem wart ze względu na papiery, jeśli ktoś ma drugiego to akurat ma papiery i do tego części. Tylni błotnik i stopki pasażera są do dostania, ogromnym problemem będzie stopka centralna - choć tu pasuje od Jawy 250. Chromami bym się nie przejmował, mi zawsze udawało się je ogarnąć - wbrew pozorom w Mińsku ruscy położyli je dobrze, w przeciwieństwie do Dniepra, gdzie dosłownie odpadają mi płatki.
Oczywiście ja też nie znoszę kupowania w proszku - najczęściej pogubione będą pierdoły, jak mówisz - bez wiedzy o modelu niewiele zrobisz. Potencjalny nabywca musi to dobrze sprawdzić. U mnie tata kupił kiedyś cz350 w proszku - teraz przez to muszę szukać wału korbowego, i ogarnąć regenerację, bo nowe cholernie drogie, a używane mają wyjechane labirynty i łożyska środkowe - swoją drogą ta awaria skutkuje problemami z odpalaniem i pracą, na którą niektórzy użytkownicy Jaw się skarżą na forach
Tak, czy siak - może ktoś się skusi, zbije cenę, i na papiery w sam raz
|
|
06-04-2022 10:33:45 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Okazje na OLX, ALLEGRO i innych portalach - Wiktor2002ZPL - 06-04-2022 10:33:45
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|