| 

| 

Suzuki GN125 Justynki <3

| 

| Autor | 
			Wiadomość | 

Justyna 

Szefowa :F 

Liczba postów: 276 
Imię: Justyna 
Pojazd: Inny 

| 

RE: Suzuki GN125 Justynki <3 

(03-04-2021 02:14:09)Debesta napisał(a):  Wlasnie te Gienki takie dziwne sa i byly. Pewnie przez pryzmat pojemnosci, motocykl zupelnie nie dla mnie, ale gdybym byl karlem i chcial cos do mista z nie za duzym silbikiem, to kupilbym wlasnie to, ale 250. 
Ciężko znaleźć coś z niższym siedzeniem i w miarę lekkiego dla kobiet <albo mi się wydaje> i to mnie też w sumie trochę powstrzymywało przed zrobieniem prawka, ale gdzieś na to plan z tyłu głowy jest    Zwłaszcza, że tak mi te ogłoszenia z 250 się przewijały i mówiłam nawet, że jakbym miała prawko to bym się nie zastanawiała   

(03-04-2021 02:18:23)Jorginsson napisał(a):  To lepszy plan, niż motocykl, który nie satysfakcjonuje   
A z ciekawości - mniej więcej ile kosztowała? Może to trochę pochopne, ale powolutku zaczynają być poszukiwane... 
Niecałe 5 tys. 
Przeglądając kilka razy dziennie ogłoszenia widzę, że ogólnie rynek 125 jest bardzo dynamiczny. Jednego umówionego na oglądanie ktoś nam sprzątnął sprzed nosa   
A jak nie będę usatysfakcjonowana to nie jest to wielki problem a wolę spróbować bo co mi szkodzi, zawsze zostanie doświadczenie   

» nie_mientki - 15-10-21:59 -- widzicie chłopaki, nawet urocza nastolatka zapłon potrafi ustawić  

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-04-2021 02:37:31 przez Justyna.)

|  

| 

| 03-04-2021 02:25:15 | 

| 

| 

| Wiadomości w tym wątku | 

RE: Suzuki GN125 Justynki <3 -  Justyna - 03-04-2021 02:25:15 
 | 

Użytkownicy przeglądający ten wątek:     1 gości

| 

|