Komar 2350 71 rok
|
Autor |
Wiadomość |
ukash
Nowy

Liczba postów: 13
Imię: łukasz
Pojazd: Romet Komar
|
RE: Komar 2350 71 rok
(06-09-2020 21:22:20)bacablue napisał(a): Witam. Może być tak, że w fabryce kładli co było. Aczkolwiek sam licznik chyba nie będzie pasował. To tylko moje zdanie. Jutro mogę zmierzyć jeden i drugi licznik suwmiarką.
Wdzięczny będę jeżeli mógłbyś to dla mnie zrobić. Może masz taką obudowę lampy?
Nie jestem znawcą komarów, interesuję się motoryzacją na 4 kołach  , ale jakoś tak wyszło, że fajnie by było jak by taki komarek wrócił do żywych  , ale potrzebuję do tego kilku części oraz merytorycznej pomocy w razie W 
Z góry dzięki.
Pozdr
(06-09-2020 21:44:00)Dawdzio napisał(a): Skoro ma taką historię to bez wątpienia wkładałbym to co jest teraz. Myślałem jedynie czy ten rocznik nie mógł mieć jeszcze metalowej obudowy lampy.
Ten odrestaurowany jest z późniejszego rocznika. Delikatne zmiany obudowy lampy (inny licznik), ramy, siedzenia, podnóżków (pedał hamulca), baku (korek) w celu zastosowania części występujących w innych modelach.
Twój licznik jest większy niż tamten. Musisz szukać obudowy pod taki lub powiększyć otwór w obudowie pod mniejszy licznik (powinna podejść po takiej operacji). Bez problemu poznasz na oko, która obudowa jest pod jaki licznik.
Dzięki za odpowiedź, szukam właśnie takiej obudowy lampy, może mógłbyś jakoś pomóc, może znasz kogoś kto ma taką i chciałby sprzedać?
Pozdro
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-09-2020 21:52:15 przez ukash.)
|
|
06-09-2020 21:50:49 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Komar 2350 71 rok - ukash - 06-09-2020 21:50:49
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|