Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Pęknieta głowica Komar 2351
|
Autor |
Wiadomość |
Dawdzio
Hold my mustache!
Liczba postów: 2,634
Imię: Dawid
Pojazd: Inny Romet
|
RE: Pęknieta głowica Komar 2351
Ja się wcale Selerowi nie dziwię. Przeczytałem twój temat jako jeden z pierwszych, kiedy jeszcze nie było żadnej odpowiedzi. Nie napisałem nic tylko dlatego, bo pomyślałem, że tak normalnie, zwyczajnie... jaja sobie z nas robisz.
Poza tym zwykle staram się, zresztą nie tylko ja, wszyscy próbujemy dokładnie tłumaczyć w czym problem, nawet jak komuś się nie chce ruszyć, żeby zrobić zdjęcia czy nawet łaskawie opisać dokładnie o co mu chodzi. Dopytujemy, kombinujemu i marnujemy tylko czas zamiast dawno rozwiązać problem.
Zresztą wybacz, ale na twoim aktualnym poziomie wiedzy to daleko nie zajedziemy, żaden z nas Salomonem nie jest.
Poczytaj trochę o budowie i działaniu silnika, dwusuwowego w szczególności. Wrócimy do tematu, kiedy cylinder przestanie być dla ciebie jedynie "obudową tłoka", bo póki co możesz narobić tylko więcej szkód.
Swoją drogą był tu już taki jeden, co mu się nasza piaskownica nie podobała...
Wzmożona kontrola społeczna złomowisk podstawą sukcesów w zdobywaniu interesującego mienia.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-04-2018 22:50:27 przez Dawdzio.)
|
|
24-04-2018 22:49:39 |
|
2 użytkowników postawiło piwo Dawdzio za ten post:2 użytkowników postawiło piwo Dawdzio za ten post.
rafi555 (04-25-2018), seler1500 (04-24-2018)
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Pęknieta głowica Komar 2351 - Dawdzio - 24-04-2018 22:49:39
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|