Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
łożyska craft
|
Autor |
Wiadomość |
Ogór200
Nowy

Liczba postów: 50
Imię: Piotr
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: łożyska craft
jakie smarowanie centralne w 2 t co ty za pierdolety opowiadasz..nawet w google tego nie mogłem znaleźć...nowe silniki 2 t posiadają dozownik który podaje olej do gaźnika gdzie ten miesza go z benzyną i porcją powietrza...a tak w ogóle temat był silnika starego typu...
Ja przedstawiłem FAKTY OGÓLNODOSTĘPNE , OGÓLNODOSTĘPNĄ WIEDZĘ A NIE WYPOCINY 15 LETNIEGO GOŚCIA...
FAKTEM JEST ŻE SILNIKI 2 T NIE POWINNY BYĆ WYTRĄCANE Z OBROTÓW POD OBCIĄŻENIEM , FAKTEM JEST TO ZE ZAMYKAJĄC PRZEPUSTNICE PRZY ROZKRĘCONYM SILNIKU ZMNIEJSZAMY DAWKĘ SMAROWANIA DO POZIOMU SMAROWANIA NA BIEGU JAŁOWYM PRZEZ CO SKRACAMY ŻYWOTNOŚĆ
JA NIE CHCĘ SIĘ Z WAMI KŁÓCIĆ , TYM BARDZIEJ ŻE MACIE PO 15 LAT (O ILE TO WIEK FAKTYCZNY, ALE CHYBA TAK..)
NIE MAM ZAMIARU JUŻ TŁUMACZYĆ , TO WASZA SPRAWA ...WY NIE PODALIŚCIE MI ŻADNYCH ALE TO ŻADNYCH ARGUMENTÓW TYLKO WASZE PRZEKONANIA
PO CO MI GOŚCIU PITOLISZ O DYSTANSOWANIU JAK NIE W TYM RZECZ...PO CO PITOLISZ O WYKRESACH Z HAMOWNI JAK MÓWIMY O ŻYWOTNOŚCI UKŁADU- JESTEŚ NIEDOROZWINIĘTY??
JA JUŻ KOŃCZĘ , BO TO NIE MA SENSU
a co do mojej wiedzy to nie jestem inżynierem, aczkolwiek inżyniera też byście nie posłuchali bo przecież przyznałby mi rację...
Wy jesteście najprawdopodobniej samoukami , bo mając 15 lat to tylko na lekcjach fizyki mozna było coś usłyszeć o silnikach 2t i 4t - ogólne informacje
ja skończyłem szkołę samochodową - technikum , pracowałem przy autach i motocyklach - i dlatego mogę powiedziec że coś wiem, robiłem takie i takie silniki 2t 4 kible , stare motocykle motocykle 4 rzędowe i doskonale orientuję się w tych hasłach które rzucacie a nie macie do końca o nich pojęcia...
teraz na serio koniec, bez odbioru i już do mnie nie piszcie ...tym bardziej jak macie z dupy argumenty niczym nie poparte
A jeszcze jedno - TU MACIE WSZYSTKO O CZYM WSPOMNIAŁEM CZARNO NA BIAŁYM PRZECZYTAJCIE "EKSPLOATACJA" I "SMAROWANIE" GŁĄBY JEDNE  )
http://www.przecinak.republika.pl/dwusuw.htm
Notatka od JGNZM, 14-01-2018 19:08:30
Grzeczniej, kultura mimo wszystko zobowiązuje. I nie pisz postów wielkimi literami jak nie musisz.
|
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-01-2018 18:39:51 przez Ogór200.)
|
|
14-01-2018 18:23:29 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: łożyska craft - Ogór200 - 14-01-2018 18:23:29
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|