Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Romet Ogar 200 (1983-1990) - Dyskusja ogólna
|
Autor |
Wiadomość |
Quake96
Zielono mi :D
Liczba postów: 2,755
Imię: Piotr
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Romet Ogar 200 (1983-1990)
No i właśnie tak to jest. Przyjść, powiedzieć dwa słowa od siebie oczekując "wiary na słowo", a otrzymując propozycję normalnego przedyskutowania tematu, lepiej powiedzieć "nie mam ochoty". I jak traktować Cię poważnie? Niby chcesz pomóc w ustaleniu prawdy, zależy Ci na tym, a jednak oczekujesz chyba, że powiesz dwa zdania i nagle zmienię treść pierwszego posta.
Ja naprawdę nie chcę się kłócić, nie chcę nikomu wciskać nic też na siłę. Ani tego, że takich naklejek nie było, ani tego, że były. Jak zauważyłeś wyżej, pewne informacje są ze sobą sprzeczne i komu mam wierzyć? To trochę "słowo przeciw słowu", bo Ty twierdzisz jedno, Bresio teraz przyszedł i twierdzi drugie. Chyba nam wszystkim zależy na ustaleniu prawdy, nie sądzisz?
PS: Posty zostały oddzielone i przeniesione do osobnego wątku dyskusyjnego, aby nie zaśmiecać wątku głównego. Tutaj macie pole do popisu, możemy śmiało dyskutować.
Tamten temat zamykam i będę go osobiście aktualizował o ustalone tutaj zmiany, jeśli tylko zajdzie taka potrzeba.
- Patrz pan, ale ciśnie tą jawką, no wariat!
- Ale panie, to dopiero drugi bieg się kończy...
"Skończyło się jak Bruce Lee, czy misja w kosmodromach
Nie nagra tego Grundig czy Unitra Diora...."
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-10-2017 17:09:10 przez Quake96.)
|
|
07-10-2017 17:03:21 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Romet Ogar 200 (1983-1990) - Quake96 - 07-10-2017 17:03:21
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|