Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Romet Pony Monster
|
Autor |
Wiadomość |
oligiusz
Nowy

Liczba postów: 5
Imię: Aleksander
Pojazd: Inny
|
RE: Romet Pony Monster
no mam 953 km, czyli (prawie) dotarty... przez przypadek na autostradę wjechałem nawet raz :-(.... po pełnym dotarciu wezme gps,a i wjadę specjalnie zeby zmierzyć prędkość, rzeczywiscie zastanawiam sie teraz czy zmienić ten cylinder, różnica jest kolosalna, rozpędzić da sie do 60, pod górki zwalnia, ale trzyma prędkość na 45 jesli był dobrze rozkulany, pod górkę pod którą mi gasł teraz nawet rozpędza sie, ale tylko do 45... napisać, ze jestem zaskoczony to mało, jestem bardzo zaskoczony pozytywnie, cylinder pewnie zmienię, na ten 72. powód - przyspieszenie jest słabe dalej.... da sie do 65 rozpędzić. na miasto, do bankomatu, po lesie nad jezioro jest idealny, na korki super sprawa, mijałem juz 3km korka! na motocyklu niemozliwe, no na ciężkim motocyklu niemozliwe.... super sprawa! wszystkim ktorzy chcą zaraz silnik zmieniać polecam jednak sprawdzić jak jedzie taki oryginalny 50.
proszę wziasc pod uwagę, ze przy wypadku naprawdę jesteśmy w głębokiej d... takie mamy przepisy, pojazd jest niehomologowany i praktycznie nieubezpieczony...
|
|
16-09-2017 19:50:17 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Romet Pony Monster - oligiusz - 16-09-2017 19:50:17
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|