Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Jubilat 89.06 z piastą FAVORIT
|
Autor |
Wiadomość |
Olivander
.

Liczba postów: 22
Imię: To
Pojazd: Inny Romet
|
RE: Jubilat 89.06 z piastą FAVORIT
Czyzbyś miał problem z definicją słowa każdy, "O Big Wigrusie 140 rowerów", źe zabrzmialeś jak owe nożyce na stole? :-) Peace, bracia w Romecie!
Tę metodę znam, dzięki za jej przypomnienie. Ale by jej uźyć musiałem czekać, bo po pierwsze lało, po drugie wykręcilem już marny przedni hamulec szczękowy, a jeszcze nie mam widelca do lepszego, a pozbycia się obu hamulców na raz zaryzykowal bym dawniej, z mleczakami, dziś wolałem czekać, a po trzecie, po niepowodzeniach z bacikiem naprawdę nie wiedziałem, czy w ten sposob nie dokręcę. A odpowiedzi nt. kierunku gwintów itp uzyskalem z tego łobrazeczka, tudzieź z właściwego forum. Jaki tam u nich sielski spokój... Ach jo...
Dziś zamontowałem jakiś działający przedni hamulec i przejechałem się hamując bez przeciwkrętki. Na razie bez rezultatów, mocno siedzi. Ale będę woził narzędzia, jak nie puści w dzień-dwa, całe to koło pójdzie na półkę, bo skoro rower to nie unikat, to go poprawię/przerobię. Zajmę się tym kołem jak będę robił rower na zimę i będę potrzebował piasty.
W każdym razie, díky za tip krásně!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-07-2017 15:55:23 przez Olivander.)
|
|
31-07-2017 15:53:00 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Jubilat 89.06 z piastą FAVORIT - Olivander - 31-07-2017 15:53:00
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|