Nasze głupie/śmieszne/straszne/chore sny xD
|
Autor |
Wiadomość |
Motorowerzystka
Mekanik xD

Liczba postów: 2,110
Imię: Ania
Pojazd: Inny Romet
|
RE: Nasze głupie/śmieszne/straszne/chore sny xD
W naszej przyczepie kempingowej mieszkał kanibal  Okna w przyczepie były szczelnie zasłonięte. Chodził z takim dużym, strasznym psem wieczorami, wiem że uciekałam od tego psa... Raz go widziałam jak stał w otwartych drzwiach przyczepy, miał taki wielki brzuch jak kobieta w ciąży (  ) Drugim razem widziałam przez okno jak jakieś dzieci zaglądały przez drzwi do przyczepy, krzyczałam do nich żeby uciekały, ale one nawet nie zwracały na mnie uwagi... Bałam się go i ostrzegałam wszystkich że jest kanibalem, ale nikt mi nie wierzył ;_; Chciałam zadzwonić na policje, ale nikt nie dawał mi telefonu, w końcu pojechałam osobiście na komendę i powiedziałam o kanibalu. Jechałam golfem pierwsza a oni radiowozem za mną, powiedziałam im żeby lepiej mieli samochód tajniaków bo kanibal może uciec po zobaczeniu radiowozu. W mgnieniu oka radiowóz zamienił się w zwykły samochód  Policjanci poszli do przyczepy, jeden wybiegł i zaczął wymiotować a drugi stał jak wryty. Potem przeskok i jestem w mieście z tym kanibalem  Kanibal tym razem wyglądał jak, brzuchaty starszy pan, starodawnie ubrany w okularach. Był wynalazcą (o matko kanibal-wynalazca), zapytał czy chcę przejechać się jego wynalazkiem, wyglądało to jak Velorex xD Wsiadłam tam z nim i pojechaliśmy na większy plac. Potem opowiadał mi swoją historię, że siedział w więzieniu rok a i to że jest kanibalem i że jeden upolowany człowiek starczył mu na cały prl (O_O), zapytałam go czy zamiast polować na niewinnych ludzi, nie zaczął by jeść przestępców, zamyślił się i odpowiedział że jeszcze ich nie próbował, ale że dobry pomysł  Koniec snu... Czo ten mózg mi serwuje za sny O_O
|
|
28-01-2016 12:42:58 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Nasze głupie/śmieszne/straszne/chore sny xD - Motorowerzystka - 28-01-2016 12:42:58
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|