Nasze głupie/śmieszne/straszne/chore sny xD
|
Autor |
Wiadomość |
Motorowerzystka
Mekanik xD

Liczba postów: 2,110
Imię: Ania
Pojazd: Inny Romet
|
RE: Nasze głupie/śmieszne/straszne/chore sny xD
To że czółna były szybkie jak motorówka to przecież taka logika snu
Byłam w domu z koleżanką i przyszedł do nas kolega. Zaczął mówić o tym że jacyś ludzie wynoszą i sprzedają z pewnego budynku chloroid?? (nie mam pojęcia czy takie słowo w ogóle istnieje  ) i żebyśmy poszły tam z nim. Miałam dziwne przeczucie żeby nie iść, ale poszłyśmy. Potem przeskok i już jesteśmy w środku tego budynku, w którym było pełno rur z różnymi oznaczeniami i kolorami, niektóre były spiralne i wystawały z sufitu, inne leżały. Chodzimy tak i nagle drzwi się otworzyły i stanął w nich człowiek ubrany w srebrny kombinezon. Na nasz widok wytrzeszczył oczy i gdzieś pobiegł. Poszliśmy za nim, za drzwiami roiło się od ludzi, chyba żołnierzy. Przyszła do nas jakaś kobieta, podeszła do mnie i skierowała na mnie licznik Geigera, który zatrzeszczał złowieszczo i jego wskazówka powędrowała daleko poza skalę... Zrozumiałam co to znaczyło i gdzie właśnie byliśmy... Rozpłakałam się i przytuliłam tą panią. Potem znowu przeskok i widok z trzeciej osoby na morze i 2 statki, które wyglądały futurystycznie. Ta pani przeskoczyła z jednego na drugi ze słowami: "Nie uwierzysz co się stało...". Za to nas zamknęli za szczelnymi drzwiami pierwszego statku i... Przeskok. Obudziłam się na kołyszącej się drewnianej łodzi ze szczęśliwą myślą że był to tylko sen 
Sen we śnie, często tak mam.
|
|
03-01-2016 21:13:13 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Nasze głupie/śmieszne/straszne/chore sny xD - Motorowerzystka - 03-01-2016 21:13:13
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|