Kilka słów na koniec......
|
Autor |
Wiadomość |
Macklemor
Praktykant

Liczba postów: 488
Imię: ..........
Pojazd: Inny
|
Kilka słów na koniec......
Witam, a jednocześnie i żegnam.
Na forum zarejestrowałem się po zakupie Ogara 205 w celu uzyskania odpowiedzi na problemy z którymi nie poradziłbym sobie we własnym zakresie. Ogarem jeździłem przez ok. 3 lata i po tym czasie postanowiłem się przesiąść na coś większego gdyż nie oszukujmy się... prędkość maksymalna w przedziale od 40 do 50 km/h, dwa biegi oraz nieudana konstrukcja nadwozia nie może zadowalać bez końca. Przypływ gotówki i ustatkowanie się życia rodzinnego pozwoliły mi na inwestycję w sprzęt który zadowoli mnie na kilka lat i pozwoli żyć bez obaw że coś nie wytrzyma trasy o odległości 50 km. Chciałbym tutaj podziękować użytkownikom którzy pomogli mi w walce z awariami mojego motoroweru oraz serdecznie pozdrowić użytkowników w przedziale wiekowym od 13 do 17 lat dzięki którym czytając tematy na forum mogłem się uśmiać do łez analizując ich wypowiedzi. Czas który poświęciłem na zajmowanie się rometami jak i chwile spędzone na forum będe miło wspominał no i na starość będzie o czym "opowiadać wnukom". To tyle jeśli chodzi o to co miałem na koniec do powiedzenia.
Rezygnuję z udziału w forum gdyż od czasu zakupu nowego motocykla mało kiedy na nie wchodzę a jak już wejdę to nie znajduje na nim nic ciekawego dla siebie.
Jeśli chodzi o moje konto to może ono zostać usunięte, lecz jeśli administracja widzi jakieś powody dla których mój profil miałby zostać to niech robi co uważa za słuszne.
z poważaniem Mariusz "Macklemor" Sikorski.
Notatka od Quake96, 08-11-2015 21:49:21
Przeniosłem temat, bo nijak ma się on do spraw ogólno-forumowych.
|
|
|
08-11-2015 21:34:41 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
Kilka słów na koniec...... - Macklemor - 08-11-2015 21:34:41
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|