Ocena wątku:
- 1 głosów - 5 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Romet Uniwersal Wigry -
|
Autor |
Wiadomość |
MikeKilo
Nowy

Liczba postów: 24
Imię: Maciek
Pojazd: Inny Romet
|
RE: Romet Uniwersal Wigry -
Czołem Romeciarze  Dawno mnie tu nie było, a mój Universal niestety w ubiegłym roku sobie niewiele pojeździł i nic nie poszło do przodu z przywracaniem pełnej świetności, bo mnie dopadł niefajny uraz i dopiero teraz mogę znów zacząć dosiadać 2 kółka (ale w powrocie do formy pomagał inny Romet - treningowy/rehabilitacyjny  ). Niemniej jednak w garażu źle nie mu nie jest, a teraz się za tematy rowerowe zabrałem - mam już dokupioną czarną osłonę łańcucha, może nawet jutro ją założę. Szukam nadal chromowanego bagażnika i myślę co z lampkami. Dodam, że na dłuższe jazdy nie mam zamiaru tego roweru katować swoją wagą, moja koncepcja na niego to maksymalnie zadbany i przywrócony do oryginalności do okazjonalnych krótkich przejażdżek.
Inna sprawa, że choć w miejscu hal Rometu przy ul. Fordońskiej w Bydgoszczy już rośnie Ikea, to moje zamiłowanie do tych rowerów i jazdy na nich nie zmalało wcale, wręcz przeciwnie. Tylko doszedłem do wniosku, że Wigry trochę na mnie małe i po paru miesiącach szperania na OLX na początku marca w końcu z regionu dorwałem to, co sobie umyśliłem jako optymalne dla mnie, czyli Zenita  Nowsza sporo sztuka od 40-letniego bohatera tego wątku, gdyż jest to produkcja z logo Kowalewa, ale w rozsądnej cenie i fajnym stanie, a drobne poprawki przy nim są na ukończeniu i na dniach spodziewajcie się w tej kwestii nowego wątku. Aha, i na tym nie koniec będzie, gdyż mnie ojciec uświadomił, że w garażu jeszcze stoi Jego rower, także Romet - Mustang
|
|
21-03-2015 21:39:25 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Romet Uniwersal Wigry - - MikeKilo - 21-03-2015 21:39:25
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|