Chyba sie zakochałem
|
Autor |
Wiadomość |
mateusz5625
.

Liczba postów: 1,135
Imię: Mateusz
Pojazd: Romet Chart
|
RE: Chyba sie zakochałem
(13-02-2015 18:00:08)Bartosz. napisał(a): Tym razem to nie trolling.
Wczoraj nie mogłem przestać o niej myśleć i napisałem co mi leży na sercu i pomogło,wkoncu zobaczyłem jaka jest i się cieszę
Jej strata bo byłem gotów dla niej wszystko zrobić ale wymagam od drugiej osoby tego samego,płakać nie będę.
Faktycznie moja wina niepotrzebnie zrobiłem z siebie przyjaciela,wiedziałem że sobie nic nie zrobi bo jeżeli miała by się zabić to by tego nie mówiła tylko poszła i zrobiła.
Tylko nie rozumiem jednego,poprzedniego dnia wysyłała mi serduszka,pisała że jestem przystojny a następnego dnia wypina się na mnie i nawet nie chce wiedzieć o co się na nią wkurzyłem,zgaduję że przestałem być ważny i już się nie liczę,znajdę inną.
Wiem że to nie odpowiednie miejsce ale musiałem komus o tym powiedzieć by było mi lżej a nie mam komu bo to z nią zawsze o wszystkim gadałem ;[
Teraz na poważnie ci odpiszę.
Wiem jak to jest, ja w dalszym ciągu nie potrafię sobie poradzić z pewną miłością. Kurr zakochasz się, świata poza tą osobą nie widzisz a jest i tak chujowo. Ja to miałem depresje normalnie ale jak zacząłem o tym gadać na lewo i prawo to to zrobiło mi się lżej choć i tak cały czas o niej myślę W ogóle sie zajebiście zmieniłem, np. robie z siebie debila na forum a tak nie było.
Nie mam co cb pocieszać bo i tak nie będzie dobrze. Smutno mi 
Trzymaj się
PS: Ciekawe co Asia teraz robi <3
zapraszam do śledzenia moich wypraw na facebooku http://www.facebook.com/chartbymateusz5625
„Kto miłości nie zna, ten żyje szczęśliwy,
I noc ma spokojną, i dzień nietęskliwy”
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-02-2015 18:14:00 przez mateusz5625.)
|
|
13-02-2015 18:12:28 |
|
3 użytkowników postawiło piwo mateusz5625 za ten post:3 użytkowników postawiło piwo mateusz5625 za ten post.
Bartosz. (02-13-2015), Magister (02-13-2015), Taśma (02-13-2015)
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Chyba sie zakochałem - mateusz5625 - 13-02-2015 18:12:28
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|