WM50 jak Ogar202 ?
|
Autor |
Wiadomość |
Krokodyl
Nowy

Liczba postów: 14
Imię: Tom
Pojazd: Inny
|
RE: WM50 jak Ogar202 ?
Chińskie czy nie chińskie, teraz wszyscy robią w Chinach. Nawet Romet  . WS50 to też "chińskie g..", Ogar-Cafe także.... 80% kibli na ulicach to też China.... Co tu dywagować: albo jeździ się starym polskim emerytem Rometa, albo kupuje się nowe chińskie. Lub wyrzuca parę tysiaków na firmówkę. Takie czasy.
Co do zakupu - wszystko się powaliło  .
Ten WM50 wczoraj jeszcze miał cenę 1849,- , a dzisiaj jak przyszedłem z kasą żeby go brać, to już było.... 2399,-  . Spytałem czemu, to pomoc mieli kilka dni taką zniżkę cenową ale już jest "po" i kicha. Dodam, że Routery WS50 (nowe) był po 2649,- , a dziś już cena to 3399,- . Po dokładnym obejrzeniu i tak bym nie wziął: jeden miał wyłamaną ośkę z pokrętłem w liczniku dziennym i miał sporą rysę na baku (to efekt "dosiadania" ich w sklepie pewnie przez gimbazy i kręcenie czym się da), drugi ciekł z silnika na podziale karterów więc po zakupie trzeba by rozbierać silnik do gołego żeby uszczelnić. A czarnego nie chciałem bo chcę kolorowego  . Pytałem czy mają jeszcze je na magazynie, ale nie mieli więcej tych WM50, tylko te 3 sztuki na sali. Szkoda. Napaliłem się.
No nic, będę szukał dalej.
A co do tarcz z przodu: fakt, lepsze, ale ileż to osób jeździ Simsonami, naszymi Rometami a tarcz nie ma. I jakoś jeżdżą. Tarcza nie jest dla mnie wykładnikiem "brać/nie brać".
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-07-2014 22:45:39 przez Krokodyl.)
|
|
16-07-2014 22:43:39 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: WM50 jak Ogar202 ? - Krokodyl - 16-07-2014 22:43:39
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|