Chart bezpośrednie napełnienie i wiele innych usprawnień
|
Autor |
Wiadomość |
Bartosz.
Znawca :F

Liczba postów: 394
Imię: Bartosz
Pojazd: Inny
|
RE: Chart bezpośrednie napełnienie i wiele innych usprawnień
Pytając się o simsona wolwa było to kierowane nie do Pana lecz do taśmy 
Jestem pewny siebie,lecz mam do Pana szacunek bo widziałem jak inni Pana nie szanowali,traktowali jak kolegę z gimbazy za to że próbował Pan ich przekonać że simson nie jest taki za**bisty jak oni uważali i dalej uważają.
Co do skasowania tematu przez moderatorów na tamtym forum,w moim odczuciu zachowali się jak najbardziej stosownie.Tam większość to uczniowie gimnazjum,gdy nie można udowodnić swojej racji najprościej zmieszać z błotem i oni już zaczeli to robić,i by to dokończyli.
Przy tuningu,raczej bym z góry nie patrzył w ten sposób że żadna część nie będzie pochodziła z simsona am6 itd ,ponieważ jak dobrze rozumiem chce Pan pokazać że polak potrafi,że simson nie jest lepszy od charta,a przy tuningu simsona często korzysta się z części pochodzących z innych motocykli i nikt na to nie patrzy bo to cały czas jest simson.Tak samo i tu,mało ważne z czego pochodzi dana część,ważne że to dalej chart i że Pan nie poszedł na skróty np robiąc swap czy tuningując silnik gdzie wszystkie części można kupić gotowe.
Pozdrawiam.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-02-2014 21:29:34 przez Bartosz..)
|
|
19-02-2014 21:28:58 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Chart bezpośrednie napełnienie i wiele innych usprawnień - Bartosz. - 19-02-2014 21:28:58
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|