Simson sr50 vs Romet Chart za tą samą cenę
|
Autor |
Wiadomość |
Kanilox
Moplikowiec

Liczba postów: 3,490
Imię: Kamil
Pojazd: Romet Chart
|
RE: Simson sr50 vs Romet Chart za tą samą cenę
Ogólnie sam stałem jakiś czas temu przed tego typu wyborem, chart, simson, chińczyk albo jeszcze coś innego, w końcu przez porady i swoje spostrzeżenia doszedłem do wniosku że chart mi się najbardziej podoba i szukałem tak długo charta aż znalazłem.
Ale jednak w tym wyborze jaki ty przedstawiłeś bez wahania wybrał bym simsona, bo jego cena jest całkiem dobra w przeciwieństwie do ceny charta którego cena jest zawyżona.
W tym charcie nie ma nic fajnego, ani to oryginał bo ma wymienione kierunki, boki i nie wiadomo co jeszcze. Stan też nie jest zbyt ładny, chromy i ocynki pordzewiałe, lakier też ma uszkodzenia. W sumie można dać za niego 800zł ale też nie wiadomo co z nim jest a nie widać na zdjęciach, a na pewno coś jest.
Simson dużo lepszy, lakier może też nie ideał porównywalny do tego z charta, ale nie jest zwieśniaczony jak to często bywa w tym modelu, no i w końcu to jest simson. Ogólnie jest całkiem ładny. Cena rozsądna, można jeszcze coś by stargować za wady/usterki znalezione na miejscu.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-02-2014 03:59:24 przez Kanilox.)
|
|
10-02-2014 03:58:04 |
|
1 osoba postawiła piwo Kanilox za ten post:1 osoba postawiła piwo Kanilox za ten post.
Roger (02-10-2014)
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Simson sr50 vs Romet Chart za tą samą cenę - Kanilox - 10-02-2014 03:58:04
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|