Doradzenie w wyborze motoroweru
|
Autor |
Wiadomość |
skalpel155
SzpachelMen

Liczba postów: 300
Imię: Mateusz
Pojazd: Inny
|
RE: Doradzenie w wyborze motoroweru
Cytat:Nigdy bym takiego nie kupił, widać że jakiś narwany młodzik nim jeżdził. Sticker bomb, pseudo sport, cyl 60ccm to są typowe objawy WT.
Młodzik? Ledwie 2 lata młodszy od Ciebie. Do wsi to mu daleko, ze "spawakiem" i 60 go juz kupilem, skoro dziala to po co mam zmieniac? Stickerbomb to jest moje widzimisie i mój gust np, tak jak to że Ty szukasz oryginału  Jeden chce oryginał, drugi poprawia serie wedle siebie.
Cytat:Ogłoszenie:
http://tablica.pl/oferta/romet-chart-210...05fd64b230
[quote]
Za dużo ma simsona, nawet koła są simsona, a ja chciałbym mieć jak najwięcej oryginału lub starać się go do niego powrócić, tutaj niestety jest za dużo do zrobienia.
I co Ci da to że oryginał? jak chcesz "oryginał" to wybul te 2-2.5k z opisem i wygladem oryginału, do 1.5k nie znajdziesz nic w oryginale co nadawaloby sie do jazdy, chyba grunt żeby serce dobrze grało nie? Wygląd zawsze można zrobić kosztami mniejszymi niż silnik. a z tego ogłoszenia co dałem wygląda na w miare zadbany. Ty masz bliżej ode mnie, ja Ci dałem propozycje tego co na oko wygląda dobrze-kusi. Jeśli bym miał taki dylemat jak Ty i bym coś szukał to bym własnie jechał go obejrzeć, nawet z czystej ciekawości czy faktycznie ma taki dobry stan MECHANICZNY.
"Koła od simsona"- żeś wymyślił, czym one aż tak bardzo się różnią? szprychowe jak w charcie, to że bęben jest mniejszy? Jedyne co w nim szpeci to przedni błotnik i to malowanie al'a sport
Cytat:
Tak jak mówiłem, przykrywka, Osobiście dla kilku stówek zrobiłbym ten kabelek nawet w święta.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-01-2014 18:47:11 przez skalpel155.)
|
|
07-01-2014 18:44:58 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Doradzenie w wyborze motoroweru - skalpel155 - 07-01-2014 18:44:58
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|