Podsumowanie roku 2013
|
Autor |
Wiadomość |
Boszu
Bo na gumie, latać umie!

Liczba postów: 604
Imię: Jacek
Pojazd: Inny
|
RE: Podsumowanie roku 2013
Rok jak rok... Byle by do następnego!
A tak po za tym... Mandat za brak prawa jazdy jak Czesią byłem kumplom w mieście po Kebaby...
Koszmar praktycznie bez wielkich zmian... No tyle że został na początku odmalowany i przez cały rok poprawiany/remontowany. Nowych tylko parę detali, a w tym roku może doczeka się w końcu akumulatora, na którego cały rok czekał! 
Małe zmiany w PC.
Małe zmiany jak co roku z kumplami, bo co roku jakoś zmienia mi się ekipa z którą się kumpluje... Bo z jednymi się pochlam, to z innymi pogodzę!  Albo z jakimiś nowymi się spiknę...
W sumie zmiany w umeblowaniu pokoju + nowe malowanie. (ale to też co roku się zmienia)
Jak co roku też trochę imprez, trochę picia, trochę trawki i trochę sexu...
Zmiana kolczyka, ale to też myślę że co roku będzie.  Przynajmniej taki mam zamiar co rok, lub co pół zmieniać.
No i jednego czego mi mało, to wypraw i tras! Co prawda, sporo kilometrów zrobiłem, ale nigdzie dalej jak 40km od domu to chyba nie byłem. No raz z 50km w jedną stronę pewnie było jak WSK holowałem. Ale to i tak mało, bo przewidywałem minimum 100km w jedną stronę i w tym roku myślę że z Zingiem się gdzieś dalej wybiorę. Albo jak nie, to sam.
|
|
03-01-2014 11:02:19 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Podsumowanie roku 2013 - Boszu - 03-01-2014 11:02:19
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|