Czy polecacie Fiata 126p?
|
Autor |
Wiadomość |
MichalSR50
Mechanik

Liczba postów: 1,541
Imię: Michał
Pojazd: Romet Ogar 205
|
RE: Czy polecacie Fiata 126p?
Powiem tak: Maluch to nie jest auto do normalnej jazdy. To zadanie już spełnił za czasów swojej nowości i popularności, teraz niestety się do tego nie nadaje. Po prostu. Chyba że Ci się spodoba ciasnota, brak wspomagania i ogólny brak komfortu manewrowania w mieście 
Ja nie kupiłem Malucha do zwykłego jeżdżenia, bo do tego mam inne auto. Sądzę, że teraz onsprawdza się bardziej w takiej funkcji - jako wozidełko od niedzieli do cieszenia gałek ocznych, do jeżdżenia na zloty i łapania kontaktów z fajnymi ludźmi. A przez ten rok naprawdę sporo takich poznałem 
Maluch dużo Ci nie spali, a skoro ma nie być do katowania to mizerna moc nie powinna Ci przeszkadzać. Grzać to grzeje, przynajmniej mój. Silnik najprostszy jaki może być, też na gaźniku jak stare motorowery. Buda prosta do rozebrania, gdy potrzeba np. zakonserwować, silnik wyjąć to niecałe pół godziny, przy wprawie w jeden dzień można zrobić mu remont  Na pierwsze autko jak najbardziej, w końcu każdy Polak musi od niego zacząć. Jak kiedyś
|
|
01-01-2014 22:25:48 |
|
2 użytkowników postawiło piwo MichalSR50 za ten post:2 użytkowników postawiło piwo MichalSR50 za ten post.
MateuszR (01-01-2014), Quake96 (01-31-2014)
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Czy polecacie Fiata 126p? - MichalSR50 - 01-01-2014 22:25:48
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|