Doradzenie w wyborze motoroweru
|
Autor |
Wiadomość |
Kanilox
Moplikowiec

Liczba postów: 3,490
Imię: Kamil
Pojazd: Romet Chart
|
RE: Doradzenie w wyborze motoroweru
Dobra, nie potrzebnie się na niego napalałem, bo pisałem do kolesia o przebieg i takie tam, i dowiedziałem się że motorower ma uszkodzony aparat zmiany biegów,
Cytat:Witam, jestem zainteresowany pana ogłoszeniem i chciałbym zadać kolka pytań
Czy ogłoszenie w ogóle aktualne?
Jaki przebieg jest na liczniku i czy jest to realny przebieg?
Czy silnik był już naprawiany, rozpoławiany itp?
Czy były z nim jakieś problemy?
Czy ta cena jest ostateczna?
Cytat:Witam. Tak jest aktualne, 19 tys około cały czas się lecą kilometry. No realny na pewno przebieg. Silnik został rozpołowiony wymienione w nim zostały łożyska na wale i po prostu złożony został motorek chodzi na prawdę cicho i wgl. Mały defekt który wyskoczył podczas roboty przy silniku jest problem ponieważ czasami podczas zmiany biegów jest luz ale przy dojściu do perfekcji można tak jezdzić i nic się nie dzieje. Noo tak to nie był żadny motor jak dotychczas smarowany olej do mieszanki z górnej półki jak dla mnie motor rewelacja. No cena jest do lekkiej negocjacji 
A jak się okaże że trzeba tryby skrzyni biegów kupić albo coś innego? Wszystkie części do niego kosztują majątek i są nie dostępne na Polskim rynku, gdyby to jeszcze było gdzieś niedaleko to można było by zobaczyć bo może to nic poważnego, ale jak byśmy mieli 200 km jechać i wrócić z niczym no to by było bez sensu.
Niestety hercules odpada, a przynajmniej ten.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-12-2013 12:21:39 przez Kanilox.)
|
|
31-12-2013 12:21:03 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Doradzenie w wyborze motoroweru - Kanilox - 31-12-2013 12:21:03
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|