Doradzenie w wyborze motoroweru
|
Autor |
Wiadomość |
chart21050
4t-Master

Liczba postów: 1,002
Imię: Konrad
Pojazd: Romet Chart
|
RE: Doradzenie w wyborze motoroweru
http://tablica.pl/oferta/sprzedam-barton...5e7680fefb Ten jest niczego sobie
Szukaj GB albo Zetki (ciężko będzie w takiej kwocie ) Najfajniej wyglądają z tych motorowerów typu naked
(11-12-2013 20:24:32)krzysiu1505 napisał(a): Te chińce są jakoś dziwnie tanie. A poza tym, jak chcesz kupować motorower z zamiarem przesiadki później na coś większego, to lepiej kupić charta lub simsona, bo one zyskują na wartości, chińce zaś tracą, i to mocno
Jeżeli nowy kosztuje koło 3 tyś to wiadomo, że po zakupie cena spada. Ponieważ teraz jest ogrom tych 50cm3 wszędzie to ceny są bardzo atrakcyjne.
Czy ja wiem, china traci na wartośći ale do jakiś 1500-2000tyś złoty (tyle kosztują takie ładniejsze egzemplarze ) Takie przy których jest coś zrobione typu Silnik 125 kosztują trochę więcej
kanilox najlepiej idź do jakiegoś kumpla co ma chinola i się przejedź, tak samo z Simsonem. Będziesz wiedział czego chcesz  W sumie na początku też kupiłem Charta bo ludzie mi odradzali chinola, było tylko ( bierz simsona, bierz charta, chinol to g*wno ) Już tak jest  Każdy jeździ czym woli  Wiesz co  Zadaj takie samo pytanie na forum o chińskich motorowerach, zobaczymy co ci napiszą  Moim zdaniem motorowerki typu Chart, Simson są dobre, ale na taką rekreacyjną jazdę, jak chcesz tłuc dzień w dzień do szkoły tak jak ja to bierz Chinola
|
|
11-12-2013 21:41:21 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Doradzenie w wyborze motoroweru - chart21050 - 11-12-2013 21:41:21
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|