Zaginiony Komar 2350
|
Autor |
Wiadomość |
MrF4k
Daaaawwccaa

Liczba postów: 5,136
Imię: Karol
Pojazd: Romet Chart
|
Zaginiony Komar 2350
Siema
Ostatnio przeglądałem forum pełno Komarów  Więc postanowiłem wam zaprezentować mojego Rometa Komara 2350  Niestety juz byłego ponieważ go ukradli ( był to 100% Oryginał );/ Choć mam nadzieje że odzyskam go choć szanse są marne ;/ Był to mój pierwszy motorower oraz pierwszy Romet  Nauczyłem sie na nim jeździć wrzucać biegi po prostu wszytko. Jego historia zaczęła sie tak :
Został wyprodukowany w 1977 r. Tego samego roku w zime kupił go mój dziadek w Motozbycie w Końskich  dopiero na lato został zarejestrowany. Mój dziadek jeżdził nim jakiś czas dopóki mógł czyli do 1989 r zrobił nim całe 1500km (dlaczego tak mało km przez tyle lat ??? ponieważ miał wsk ale sprzedał ) W 1991 r został wyrejestrowany i rzucony w kąt. W 2008 r Komar znów jeżdził dostałem go od babci  dbałem jak mogłem  uwielbiałem nim jeździć. Rok później kupiłem Rometa T-1 z silnikiem 023 i Komar był trzymany znów u babci. Od czasu do czasu nim jeździłem. Aż do marca tego roku kiedy wyjechaliśmy z rodzicami i babcią do cioci. W naszej nieobecności złodzieje ukradli ursusa c-330 Komara i kilka maszyn rolniczych. Zgłosiłem wszystko na policje. Powiedzieli ze będą szukać ale Komar nie zarejestrowany więc wątpią czy sie znajdzie ;/ trzydziestka została odnaleziona tego samego dnia w polach ( nie wiem dlaczego ją tam zostawili ). Wydaje mi sie że Romet już sie nie odnajdzie ale cały czas mam nadzieje. Kiedyś myśle sb kupić podobnego Komara i zrobić żeby wyglądał tak samo jak ten 
Oto fotki tego cuda techniki
http://polskajazda.pl/Motocykle/Romet/Komar/102061
Zapraszam do komentowania
P.S Mieszkam w takiej okolicy co prawie sami złodzieje są. Teraz już wiecie po co zrobiłem blokade kiery w T-1
Pisk opon słychać z dala ktoś na Charcie zapier**** !!!
Mam Rometa i dwa kaski więc wybiorę się na laski
(25-08-2011 00:10:48)soczek napisał(a): Rób na orginał. Tjunink to tylko młode oszołomy praktykują, a potem na stare lata i tak mądrzeją (wiem po sobie).
Działaj, pozdro !
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-10-2011 21:30:55 przez MrF4k.)
|
|
03-10-2011 21:24:32 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
Zaginiony Komar 2350 - MrF4k - 03-10-2011 21:24:32
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|