Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Wagant 1976
|
Autor |
Wiadomość |
m.wlodek
Nowy

Liczba postów: 36
Imię: Włodek
Pojazd: Inny Romet
|
RE: Wagant 1976
Waganta będę oferował do sprzedaży.
Okazało się że mamy za dużo rowerów, bo zachwyciłem się okazyjnie nabytym klasycznym KTM-em ponadto bezczynnie stoi jeszcze nieużywana miejska "holenderka" Gazelle, moim zdaniem 5 rowerów na 3 osoby to o 2 za dużo. Jeżeli ktoś z was "rometowców" ma na niego ochotę to proszę pisać na pw.
Wagant był mechanicznie odnowiony z końcem wiosny i na przełomie lipca/sierpnia zrobił bezawaryjnie ok. 500 km trasę przez kilka parków narodowych od Białowieży do Wiżajn po Podlasiu i Suwalszczyźnie po asfaltach, bruku, kocich łbach, szutrach, ścieżkach i piachu (na piachu nie dawał rady).
Rower jest do przekazania bez widocznego na zdjęciach oświetlenia dodatkowego, bez torby i ma zmienione pedały. W zamian za te pedały dorzucę kilka innych wagantowych szpejów (przerzutkę, siodełko, korbę z tarczą, wkłady suportów ... i coś tam jeszcze, w tej chwili nie pamiętam co leży odłogiem bo waganta wyposażałem elementami nowymi lub nowszymi wyjętymi z mojego Meteora) - w razie potrzeby sprawdzę.
errata - zauważyłem że stoi jeszcze szósty rower "góral", tak więc 6 rowerów na 3 osoby to przesada
Romet Meteor 1987
Romet Gazela 1985
Romet Wagant 1976
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-11-2013 02:19:54 przez m.wlodek.)
|
|
21-11-2013 02:06:57 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Wagant 1976 - m.wlodek - 21-11-2013 02:06:57
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|