Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Jakiś Rower
|
Autor |
Wiadomość |
Kanilox
Moplikowiec

Liczba postów: 3,490
Imię: Kamil
Pojazd: Romet Chart
|
RE: Jakiś Rower
(17-11-2013 11:34:58)wnusiu94 napisał(a): Wydaje mi się (acz nie jestem pewien), że to ZZR Mewa. Obiła mi się kiedyś taka nazwa o uszy, ale teraz nie mogę nic znaleźć w internecie. Za ZZR'em (Rometem?) przemawia masa części - pedały, dynamo, tylna piasta ...
Korba z kolei wskazuje na wyrób dawnego ZSRR. Sam już nie wiem, w każdym razie masz to zabrać z tego złomu. Tak mówi dowódca.
Niestety go nie kupie
Ogromne blaszane błotniki, wielka stalowa rama, koła 28", on będzie ważył ze 25 kilo, to razy 2 jest 50 złotych a to już jest jakiś pieniądz, oczywiście jak mi policzą na kilo a nie na sztuki. Drugie to że po co mi taki rower, ja nim nie będę jeździł bo za ciężki i lakier jest zbyt zniszczony, nawet nie miał bym go gdzie trzymać, a kto normalny kupi rower tak wyglądający, a jak by miał być wystawiony pół roku i ktoś go kupi za 100 zł to ja też dziękuje za taki interes bo do złomu mam 17 km.
A jeśli się boisz że taki zabytek zostanie zniszczony to mogę cię uspokoić że rower leżał na odłożonych rzeczach więc prędzej czy później pewnie ktoś go kupi.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-11-2013 23:32:24 przez Kanilox.)
|
|
17-11-2013 23:31:41 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Jakiś Rower - Kanilox - 17-11-2013 23:31:41
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|