Ogólnopolski Forumowy Zlot!
|
Autor |
Wiadomość |
Taśma
Pro

Liczba postów: 3,952
Imię: Mikołaj
Pojazd: Inny
|
Ogólnopolski Forumowy Zlot!
Dzień dobry Justyno i inni.
Wczoraj mnie natchnęło. Zrobić taki porządny forumowy zlot/spotkanie czy coś.
Więc czy ktoś by przyjechał, a przy tym nasuwa się myśl gdzie to zorganizować? Najlepiej było by w Bydgoszczy, ale wiem że większość nie przejedzie 3/4 Polski.
1. Więc najpierw pytanie, kto jest chętny aby męczyć się 3/4 polski lub mniej żeby się spotkać z innymi?
2. Najlepszym miejscem spotkania oczywiście Bydgoszcz-Romet, ale rozumiem, nie wszyscy dojadą/podejmą się dojazdu 400km. Ale to jest kwestia dogadania się.
Wiadomo, nie każdy ma 100% pewności dla swojego sprzętu, dlatego jak ktoś przyjedzie autem, pociągiem, autobusem no nawet na pieszo, nic się nie stanie. Simsony, Jawy czy inne epokowe motorowery/motory też mile widziane.
3. Co do dojazdu, to np: kw112 oraz wojtekr35 zbierają ludzi z Dolnego Śląska i Opolskiego. Spotykają się w Kaliszu te dwie grupy i tworzą w jedną i w trasie zbierają jeszcze ludzi. A do Kalisza np taki tramwajarz mógł by dojechać i ogólnie w Kaliszu jakaś grupa by się znów zebrała i oni by się tam spotkali. Potem jeśli przez Konin by jechali to arasszymaras by tam na nich czekał z kolejną grupą. itd.
Co do drugiej części Polski to podobnie by musieli zrobić. np wszyscy w Skarżysku - Kamiennej się spotykacie, jako że do Błażeja i Irka mam zaufanie to oni by prowadzili  Oczywiście jeśli by się na coś takiego zgodzili.
Ogólnie dojazd na 2-3 dni można rozłożyć, ale to się dogadacie już wy
4. Wstępny termin: lipiec 2014. Bo w tym roku mało kto zdąży ogarnąć kasę na wyjazd i ogólnie mało czasu.
Mile widziane namioty, chyba że chcecie na trawie spać. Pole mam duże więc namioty i jeszcze raz namioty!
Wszystkie propozycje i poprawki pisać tutaj, będę na bieżąco analizował wszystko i edytował jeśli by coś się zmieniło.
Wydarzenie na FaceBook'u, Ci co chcą wziąć udział na FB wysyłać mi linki do profilu (fb) na PW będę dodawał do znajomych i potem do wydarzenia, żeby jakieś nie proszone 12 latki się nie zaprosiły.
Cytat:Bo życie jest za krótkie, aby czekać na iskrę i dwa obroty wału.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-07-2013 12:52:12 przez Taśma.)
|
|
15-07-2013 11:52:36 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
Ogólnopolski Forumowy Zlot! - Taśma - 15-07-2013 11:52:36
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|