Silnik DEZAMET 019
|
Autor |
Wiadomość |
Kanilox
Moplikowiec

Liczba postów: 3,490
Imię: Kamil
Pojazd: Romet Chart
|
RE: Silnik DEZAMET 019
(19-02-2013 15:07:53)LukaszzT1 napisał(a): Jestem tego samego zdania co Jakub,jeśli masz ramę to wrzuć jej fotki bo samego silnika to nie ma co podziwiać,według mnie przepłaciłeś według mnie za ten silnik,bo za 150zł to można kupić całego rometa,a nie sam silnik,ale rozbierz go i sie wtedy okarze,ja kupiełm silnik do jawki od kolegi niby po remacie za 160zł i kartery okazały sie spawane,a drugi kupiłem za 10zł włozyłem 120zł i miałem silnik w dobrym satnie.
Ja mieszkam na górnym śląsku i tutaj nie za bardzo są takie okazje jak cały motorower za 150 zł a jak już to kompletny złom, ale oddali na złom albo dawno już sprzedali, albo chcą dużo. Mój kolega jeździ na wieś w wakacje i mówił mi że tak w każdym domu jest jakiś motorower albo motor i tam nie ma problemu z kupieniem czegoś tanio.
A rama to jest moja motorynka, będę w niej po prostu wymieniał silnik na ten.
Ja miałem raz okazje kupić silnik jawki za 60 zł na giełdzie w Gliwicach, ale mój tata powiedział że nie będzie pasował hamulec i nie kupiliśmy.
Może ten tamat pasował by bardziej do usterki albo nie wiem gdzie, temat miał za zadanie zapytać was czy przepłaciłem czy nie, czy wiecie co tam może być z biegami i sprzęgłem.
|
|
19-02-2013 15:54:30 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Silnik DEZAMET 019 - Kanilox - 19-02-2013 15:54:30
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|