Siema mam problem z jednym typem
|
Autor |
Wiadomość |
romek
019 rzondzi
Liczba postów: 2,181
Imię: Marcin
Pojazd: Romet Komar
|
RE: Siema mam problem z jednym typem
Ale wy inteligentni inaczej jestescie
Radzicie mu żeby dał mu w twarz? Jaką macie gwarancję że nie dostanie jeszcze mocniej? A jeśli nawet nie, to kto będzie miał przypał? Ten co zaczął, a nie ten co sprowokował
Zniszczyć coś przy chińczyku? Chłopak będzie pociągnięty do odpowiedzialności a w przypadku patologii to jeszcze wpi***l dostanie za to.
Średnia wieku na tym forum to pewnie koło 14-15 lat, a ja mam jednak trochę więcej. Wam się może wydawać że jestem c***ą bez honoru ale jednak jestem też dojrzały i jakie jest najlepsze lekarstwo na ten problem?
Olać go. Wielu jest cwaniaków co przy kolegach tak cwaniakują a jak go spotkasz samemu to będzie udawał twojego kolegę. Z tego się z 90% z czasem wyrasta.
Wiecie, szczerze w technikum miałem w klasie takiego typka co tak to udawał kolegę a jak bajerował jakąś łanię to się popisywał, np. rzucał do mnie tekstami ,,ja przynajmniej nie mam problemu takiego jak ty, na mnie dziewczyny same lecą''. Eh, prawda jest taka że ja celuję w coś więcej niż te pustaki które na niego lecą.
Jak chodziłem do technikum, to normalnie na komarku do szkoły jeździłem Większą bekę mieli w gimnazjum jak jeździłem skuterkiem. W technikum to przeważnie sam kręciłem bekę robiąc kółka przed szkołą
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-05-2015 15:30:43 przez romek.)
|
|
23-05-2015 15:27:53 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
|
|