Był sobie Ogarek (205)
|
Autor |
Wiadomość |
Ryoko Yuki
Rozmawiający Ze Sprzętami
Liczba postów: 124
Imię: Ryoko
Pojazd: Romet Ogar 205
|
RE: Był sobie Ogarek (205)
Jak to się mówi - pierwsze koty za płoty a raczej kilometry. Po zjeżdżeniu po okolicach ok 100 km. szarpnąłem się na dłuższą trasę. Nowy Sącz - zalew Klimkówka - Nowy Sącz najdłuższą trasą jaką to było możliwe - oczywiście z pominięciem dróg głównych. 100 km. w 2 dni, by nie zajeździć Błękitka. A góry u mnie takie, że nie raz i nie dwa mocniejsze sprzęty - dają za wygraną!
Wyjeżdżamy w świat
I co by Was nie zanudzić toną zdjęć już na miejscu:
By nie było tak różowo - usterki:
do doregulowania sprzęgło - tarczki są za grube i nie do końca mi sprzęgło wysprzęgla, więc nadal muszę uważać co czynię wrzucając 1, bo szarpie, albo lekko szarpie
Rzecz druga - muszę dokręcić pewnie z 1 obrót wodzik skrzyni, bo z 1 nie chce mi wbić luzu (z 2 idzie bez problemu!)
I rzecz najbardziej uciążliwa, choć do przeżycia - grzanie się silnika. Co raz mniej, ale jednak. Z racji na fakt, iż silnik jest nadal na dotarciu nieco bardziej się grzeje. A jazda pod górkę wcale mu nie ułatwia życia, więc co 15 25 km. był przymusowy postów (w sumie dobrze, bo plecy.....)
|
|
01-08-2019 20:20:18 |
|
3 użytkowników postawiło piwo Ryoko Yuki za ten post:3 użytkowników postawiło piwo Ryoko Yuki za ten post.
klodian2002 (08-01-2019), NexTPL (08-02-2019), tommy (08-02-2019)
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Był sobie Ogarek (205) - Ryoko Yuki - 01-08-2019 20:20:18
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości
|
|