Siema mam problem z jednym typem
|
Autor |
Wiadomość |
krzysiu1505
Technik
Liczba postów: 952
Imię: .
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Siema mam problem z jednym typem
folia do fajki i niech se jedzie. A jeśli chodzi o naśmiewanie się, to z mojego ogara też się naśmiewali - posiadacze wspaniałych pojazdów o nazwie "własne nogi". Właściciele chińców przestali, gdy okazało się, że ogar odpala lepiej niż sracze, a w dodatku lepiej jedzie. A po miesiącu już nikt nie zwracał uwagi, i wszyscy się przyzwyczaili. Wniosek: jeździj swoim komarem i miej gdzieś idiotów, a najlepiej na oczach całej szkoły weź i odpal komara z ręki, z ostatniego ząbka, i zachęć do czegoś podobnego tego kolegę od sracza. 99,9%, że mu w taki sposób nie odpali.
Skład złomu w moim garażu:
- Simson S51B1-4 1983r
- Simson S51N/Electronic/Comfort(składak z 3 różnych) 1989r.
- Romet Ogar 200(motorower jutra: może jutro odpali) 1989r: sprzedany, oby trafił w dobre ręce
|
|
21-05-2015 22:20:49 |
|
|
Latos
Sezon trwa cały rok
Liczba postów: 2,004
Imię: Kacper
Pojazd: Inny
|
Odp: Siema mam problem z jednym typem
Nalej mu 0,5 litra przepalonego oleju do benzyny, z kolegami sie posmiejesz z niego, a jak zajebie dymem kibel to az cie beda oczy szczypac. Tylko nie wiem czy dasz rade otworzyc bak ale jak ma pod siezeniem korek a siedzenie oywierane na linke to zaden problem
Co sie dzieje po wsypaniu cukru do baku?
Tam gdzie konczy sie rozum, zaczyna sie przemoc. Nie bij go bo pokazesz ile masz oleju w glowie o, albo mozesz odpiac mu kable od rozrusznika, a od kopacza srube mocujaca wykrecic, na guzik nie odpali a kopacz bedzie mu sie obkrecał i bedzie zmuszony pchac przy wszystkich
Albo tak mu przereguluj tylny hamulec (o ile ma beben) zeby mu caly czas hamowal i zeby nie mogl ruszyc.
Albo jak w amerykanskich filmach, żyłke do wedki przymocuj do plastikow i do sciany np i jak bedzie odjezdzal to mu plastiki wyrwie haha najbardziej widowiskowe
Zajrzyj do mojego zippa
Mój BikePics
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-05-2015 22:54:00 przez Latos.)
|
|
21-05-2015 22:29:21 |
|
2 użytkowników postawiło piwo Latos za ten post:2 użytkowników postawiło piwo Latos za ten post.
KeiSangi (05-22-2015), raterro (05-22-2015)
|
brona96
Nowy
Liczba postów: 53
Imię: bob
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Siema mam problem z jednym typem
|
|
22-05-2015 20:11:00 |
|