Ocena wątku:
- 2 głosów - 5 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Romet Kormoran '?? by wnusiu94
|
Autor |
Wiadomość |
wnusiu94
Moderator Działu Rowerowego
Liczba postów: 3,184
Imię: Adam
Pojazd: Romet 50-T-1
|
Romet Kormoran '?? by wnusiu94
Dzięki jednemu z naszych forumowych kolegów udało mi się nabyć naprawdę świetnego Kormorana. Co ciekawe - w numerze ramy rower nie ma nabitego rocznika, ale sprzęt raczej przekroczył już 40-stkę.
Jakoś tak to wygląda. Sakwy są teoretycznie fabrycznie nowe, czy tak jest trudno mi określić.
Jak widzicie rower zachowany jest w świetnym stanie oraz jest w 100% kompletny, ale do tego zaraz wrócimy.
Nalepki i napisy zachowały się w świetnym i bardzo dobrym stanie.
W jakim celu naklejono na niego "olimpijskie" obręcze?
Gdyby ktoś miał wątpliwości.
I tutaj największa ciekawostka pod względem nalepek - czerwony prostokąt z napisem "Predom" na podsiodłowej.
Obiecałem wrócić do tematu kompletności - jak widzicie rower posiada oryginalną pompkę oraz narzędziówkę. Co znajduje się w saszetce pod siodełkiem?
Jak widać - komplet oryginalnych kluczy i zapas antycznych wentylków jak na wojnę nuklearną.
Słowo na niedzielę o rowerze. Jak widzicie właściwie nie ma się do czego przyczepić. Do naprawy jest siodełko - wygiął się w nim stelaż. Właściwie jedyną nieoryginalną rzeczą w Kormoranie jest przerzutka, która i tak ma już swoje lata. Sądzę, że po napompowaniu dętek rower przez niestety ostatnie już ciepłe dni będzie bezproblemowo śmigał. Wkrótce jakieś lepsze zdjęcia.
Jak się podoba?
Legenda nie umiera nigdy. | Różowy Składak - Zapraszam!
|
|
31-08-2014 20:43:13 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|