Jak wiecie małymi krokami wystartował już nasz forumowy sklep, w którym do tej pory mogliście nabyć kalendarze i kubki. Chcielibyśmy, aby w przyszłości zastąpił on wpłaty na forum i stał się głównym źródłem utrzymania naszej strony. Dlatego w miarę możliwości dochody chcemy odkładać na serwery i domeny, a także dalszy rozwój sklepu, który docelowo ma mieć w asortymencie części zamienne i akcesoria do motorowerów i rowerów Romet, gdzie dla Was forumowiczów na pewno znajdą się odpowiednie kody rabatowe. Więc cel szczytny
Póki co skupiamy się na gadżetach, dlatego proszę Was o zagłosowanie w ankiecie oraz wypowiedzenie się co z poniższej listy najbardziej Was interesuje i co najchętniej byście kupili:
1. Koszulki - granatowe, białe logo forum na przodzie - przewidywana cena ok 30 zł
2. Ramki pod tablicę rejestracyjną motorowerową umożliwiające montaż bez przewiercania tablicy - granatowy napis www .chlopcyrometowcy.pl na białym tle, produkt w 100% polski - cena 15,90 zł
3. Długopisy - granatowe z białym napisem www. chlopcyrometowcy.pl - cena ok 5,90 zł
5. Smycze do kluczy - granatowe z białym napisem www. chlopcyrometowcy .pl - cena ok 6,90 zł
6. Breloki materiałowe (mini smycz) - granatowe z białym napisem www. chlopcyrometowcy.pl, wymiar 14x1,5 cm - cena ok 6 zł
7. Kubki 330 ml z nowymi wzorami - zamiast 3 motorowerów jak obecnie np. logo ZRR, logo Predom-Romet (ostatnie logo Rometu jest chronionym znakiem towarowym zarejestrowanym przez Arkus&Romet Group, więc odpada), sylwetki różnych modeli rowerów i motorowerów - cena jak obecnie 19,99 zł
Zachęcam też do własnych propozycji nowych gadżetów oraz wzorów, zwłaszcza na kubki
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-03-2020 22:54:10 przez Mati.)
29-02-2020 03:00:24
2 użytkowników postawiło piwo Mati za ten post:2 użytkowników postawiło piwo Mati za ten post. pawel07 (03-18-2020), Szatek (03-01-2020)
Smycz, koszulka, breloki, ramka, kubki - myślę że to takie 'must have' w ofercie sklepiku
Koszulkę nosiłbym na pewno, smycz - cóż, ja tam lubię i zbieram ramki to też fajowy sposób na podkreślenie wspólnoty, bo nie każdy chce nalepiać jakieś 'nalypki' na swój świeżo wyremontowany sprzęt, a tablicę większość ma i mieć musi. A kubków to zakupiłbym jeszcze na pewno parę sztuk, dlatego jakby były inne, to miło
Ramki na tablice jak najbardziej świetny pomysł, reszta też wydaję się okej. Ja bym jeszcze chętnie został posiadaczem naklejek, nie muszą być jakieś duże, ale chętnie bym na pokrywę schowka nakleił
Forum by Tomasso94 2010 - 2023. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis i odczyt zgodnie z ustawieniami przeglądarki.